Reklama

Reklama

Girl

Trailer

VOD (1)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (17)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Že je v tomto filme Bella Thorne krásna to je ako hovoriť o Paddym Kellym, že je super kočka. Aspoň tak si ho ja pamätám zo zašlej slávy Kelly Family, mikina, dlhé vlasy a hybridný výraz. A práve Bella nič týmto film svojím hereckým neumením, patetický deštruuje pseudo emotívne scény. Obyčajné béčko, ktoré sa snaží hrať na áčko. Ale slečna Thorne to pochováva. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nudný thriller z prdelákova v ktorom miestny raketoví inžinieri idú po krku nesympatickej dievčine, ktorý chcela picnúť svojho tatka, ale niektorí z tých mysliteľov ju už predbehol. Technická stránka je síce ok, ale napriek krátkej stopáži to je totálna nuda a na Rourkeho sa už nedá vôbec pozerať. 3/10. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Už dobrú polhodinu premýšľam nad tým, čo chcel Chad Faust týmto filmom povedať a alegóriou čoho bol celý scenár a tajuplné mesto v strede ničoho, lebo silne pochybujem, že toto je obyčajný triler o hnacom motore menom nenávisť a pomste z amerického zapadákova. Sú tu tradičné aspekty malej nezávislej tvorby, priam väčšina, tmavý kamerový filter, príhodné lokácie, drobné udržateľné obsadenie, minimalistická a miestami rázna hudba a dej navonok prázdny a takzvane "o ničom." Problém ale je, že v ňom cítim niečo viac. Štýl, akým boli napísané niektoré dialógy, najmä medzi Dievčaťom a barmanom / Dievčaťom a vrahom, mestečko mysticky opisované špinou, nie záhadnou tajomnosťou à la David Lynch... Žeby o úpadku a strate hodnôt spoločnosti? O beznádeji a zatratenosti rurálnej Ameriky? O zacyklení sa v mieste, z ktorého niet úniku? O žití vlastného života, o ktorom vlastne nič nevieme? Že dobro existuje, len je pohltené temnotou? Fakt netuším, možno si len nahováram a vidím v snímke niečo neexistujúce, no môj pocit o opaku je značne prenikavý a víťazí nad videným. Aj v záverečných slzách a sendviči som cítil čosi navyše. Raz na to prídem... ♪♫ / ♪♫ / ♪♫ --- #1 Prečo má Girl 43% možno tuším. --- #2 Na Lacovom komente som sa smial jak kkt, že raketoví inžinieri a myslitelia :DD --- #3 Film má totálny, čistý Out of the Furnace vibe x) --- "There ain't no makin' this place better. You're the nicest person that probably came through here ever, and you're waving a hatchet around, wanting to kill people." (9.11.2021) (1.2.2022) (4.11.2022) ()

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Ženská jde do jakési prdele navštívit a zabít svého otce, který ji opustil, když jí bylo 6 zmlátil její mámu tak, že nemohla chodit (ačkoliv na konci chodí bez problémů asi zázrak) a jí dluží přídavky (ačkoliv je dospělá) . Tak tam přijde zjistí, že každý tam šuká každého (asi jeden velký bordel) a najde svého fotíka mrtvého. Mezitím po ní jdou dva retardi což jsou její strýcové, kteří chtějí prachy co pro ni její otec schraňoval. Film se táhne jak Zemanovo prezidentské období a většina filmu vypadá tak, že hlavní herečka někam chodí a kecá divák se nic z toho nedozví a už se jde na delší mety. Ta dvojice co po ní jde jsou úplní zoufalci a zápletka s hodným tátou je v době 21 století úplně stupidní (asi tam neměly ani internet , že by si ji našel tam nebo co třeba zajít do vedlejšího města případně si někam zajet a zkusit tu dceru někde hledat). Co stojí za pochvalu je maximálně vražda příborovým nožem což je tak stupidní, že se to musí ocenit (štafetu nejstupidnějších věcí čím jde někoho zabít přebírá plácačka na mouchy a párátko snad i oni se někdy dočkají) . 0 procent ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Bella Thorne je asi taká herečka ako Rich Piana naturál, ale to, že je fajná pička a jej pohľad prepáli aj oceľ mi nik nevezme a ešte aj v tých handrách z Tuzexu vyzerala jebateľnejšie ako drvivá väčšina jej kolegýň na udeľovaní oscarov. A to je aj jediný dôvod prečo som tento skvost dopozeral do konca. Ja len dúfam, že to mala aj lepšie zaplatené ako ten kto túto plytkú zlataninu zosmolil a zrežíroval. A čo sa týka toho tragéda Rourka, mám pocit, že tomu sa každým ďalším filmom deformuje ten ksicht viac a viac. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama