Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Volá sa John Kruger (Arnold Schwarzenegger) a pôsobí ako špecialista v programe na ochranu svedkov. Pracuje zásadne sám a jeho výsledky sú vždy dokonalé. Svojimi razantnými zásahmi dokáže ohrozeného človeka dokonalo vymazať z povrchu zemského a dať mu šancu na nový život. Teraz pred ním stojí jedna z najťažších úloh. Má ochrániť Lee Cullenovú (Vanessa L. Williamsová), mladú pracovníčku zbrojárskej firmy, ktorá pomohla získať FBI dôkazy o technológii novej zbrane, elektromagnetickej pulznej pušky EM 1, a jej chystanom nelegálnom predaji ruskej mafii. Kruger netuší, že tentokrát bude musieť bojovať proti vlastnému kolegovi a bývalému učiteľovi Deguerinovi- mužovi, ktorý pozná všetky postupy a triky programu na ochranu svedkov. Tomu sa nielen podarí zmocniť svedkyne, ale aj falošne obviniť Krugera zo zrady. Kruger  nie je zvyknutý prehrávať, a tak sa s pomocou jedného z bývalých svedkov rozhodne vyraziť do protiútoku. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (327)

Nathalie 

všetky recenzie používateľa

Nech se vycpat:) Nahláškovaná komedie z oné krátké evoluční etapy, kdy dinosauři akčního filmu počali vymírat, ale přesto ještě z posledních sil mrskli ocasem. Jen tak pro zábavu. A souboj akční dinosaur versus newyorský krokodýl musí nutně vejít do animální síně slávy. Arnie coby kulometná chůva se pohybuje v říši nadsázky, nesmrtelnosti a neprůstřelného humoru, zároveň ještě žije ve světě, v němž je pro jedince možné zmizet. To v našem světě působí jako nejvíc sci-fi moment vůbec. Konečně chápu, proč dal i Roger Ebert 75%. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Když Arnie v rámci federálního programu ochraňuje svědky, kdo pak ochrání grázly, co jim jde po krku..? Není to na udělení doktorátu od Univerzity akčního filmu, ale když po legrační padákové scéně pochopíte, že jsou to jen další Rakušanovy pravdivé lži, dojdete ke smíření. Navíc je tu James Caan, který si roli bezcharakterního prevíta patřičně užívá (dokud nepřehlédne výstražné znamení na železničním přejezdu).. ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Scénaristická pocta Arnoldovi,který zde má tak vychytanou techniku zneškodnění nepřítele,až se tají dech.Choreografie soubojů je neskutečná a Arnie tady vypadá velice dobře.Pravdou ovšem zůstává,že je to zbytečně hloupé béčko,které doplácí na slabší vedlejší role.Ovšem jako zpomínková oddychovka s pytlíkem křupek poslouží výborně...slabších 70%. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

"Odbory vochcávat nikto nebude!" Arnold na konci svojej najväčšej slávy dokázal stále nakrútiť peckoidný film. Likvidátor je béčko ako vyšité. Síce sa občas snaží výjsť z týchto vôd, ale ja tak tam nakoniec padne a zmieri sa s tým. Začiatok je nie príliš dobrý, ale hneď čo príde dokonalá scéna na liedadle (jedna z najlepších a úmyslene najstupídnejších scén, aké som kedy videl), začína to byť skvelé. Liedalo sa mi navždy vryje do pamäte, smial som sa celý čas - to musíte vidieť. Rovnako aj súboj s krokodýlmi. Začína sa tu aj hláškovať a prichádzajú mnohé zábavné postavy (talianský gang) a krásna scéna "Zbohom". Likvidátor je kvalitný akčný nárez so stupídnym scenárom, skvelými hláškami a drsným Arnoldom - je na vás, ako si film z tejto vety predstavíte. Ak sa vám rozjasnili oči - choďte do toho, ak sa vám to hnusí a príde vám to ako shit, tak ... ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

pri návšteve reštaurácie si vždy objednáte niečo iné a nezvyčajné, alebo dávate klasicky prednosť vyprážanému syru a hranolkám? ak ste uprednostili ten syr, tak je tento film to pravé pre vás, pretože predstavuje úplne klasického arnieho (takmer nezranitelný superborec), kde mu nerobí problémy vystrieľať neuveriteľné množstvo zločinov a pritom utrúsiť nejakú tu suchú hlášku. klasický arnie s jeho všetkými kladmi i zápormi (s dosť slušný počtom originálnych akčných pasáží a s dosť neoriginálnym dejom). ()

Galéria (85)

Zaujímavosti (27)

  • Film se natáčel od 13. září 1995 do 26. března 1996 převážně v New Yorku na místech The Harlem Rail Yard v jižním Bronxu, Central Park's Sheep Meadow a Chinatown. Dále se natáčelo v Los Angeles, Santa Claritě, Wahingtonu D.C. a v kanadském městě Dieppe. (Trajektt)
  • Ruská loď v baltimorském přístavu, na níž jsou nakládány „vlakové pušky“, nese jméno Vítězství s příslušností Novorissijsk. (Robbi)

Súvisiace novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (viac)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (viac)

Reklama

Reklama