Reklama

Reklama

The Murder of Nicole Brown Simpson

  • USA The Haunting of Nicole Brown Simpson (pracovný názov)
Trailer

Obsahy(1)

Prípad O.J. Simpsona z inej perspektívy. Aké boli posledné dni jeho manželky Nicole Brownovej a aký je iný pohľad na udalosti z 12. júna 1994? Kto bol skutočným vrahom? (Arsenal83)

Recenzie (2)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Konečne niekoho napadlo, že s peniazmi na desiatu sa akčniak nedá natočiť a tak to skúsili s drámou, v ktorej dve vyslúžilé krásky môžu predviesť, že sú hérečky. Keďže ich mená dnes už aj tak nikomu nič nehovoria, tak to okorenili kontroverznou témou prípadu vraždy manželky OJ Simpsona. No a ako som si všimol na IMDB, tak tento alternatívny pohľad v ktorom chudáčik OJ za nič nemôže, nasral všetkých divákov. Tentokrát vám nevyboilerujem, kto je vrahom, pretože jediné, čo môže udržať váš záujem, je zvedavosť jak sa to v tomto alternatívnom pojatí skončí. Samotné kvality filmu sú na úrovni amatérskej inscenácie. Exkrásky žiadny herecká koncert nepredvedú a minimálne jedna z nich vyzerá jak feťáčka. Takže za kvality filmu 1* a za vtipnú nasieraciu pointu druhá. 4/10. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Táto alternatívna verzia k vražde Simpsonovej exmanželky sa vo všeobecnosti nestretla s pochopením. Podľa filmu to mal byť sériový vrah Glen Rogers, hoci je takmer nad slnko jasnejšie, že to bol OJ Simpson, ktorý k tomu mal aj motív. Nech už je akokoľvek, tento film je nielen amatérsky natočený, ale je úplne neobjektívny. Nejde po porovnaní faktov a predstavení inej možnej verzie, ale rovno to natočil tak, ako by ich tvrdenie bolo jasným faktom. Keby platil produkciu samotný Simspon, nikto by sa nemohol čudovať. ()

Reklama

Reklama