Reklama

Reklama

VOD (1)

Úspěšná autorka Veronica Henleyová (Janelle Monáe) je lapena v děsivé realitě. V zápase s vlastním vědomím musí odhalit šokující záhadu dřív, než bude pozdě. Vyvolená je hororový thriller od producentů snímků Uteč a My v režii novátorského dua, které tvoří fenomenální Gerard Bush a Christopher Renz (Bush+Renz). (Vertical Entertainment)

Videá (4)

Trailer 4

Recenzie (98)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pri tomto filme som mal v jeho druhej polovici veľké deja vu. Nechcem a nemal by som spoilerovať, ale podobný motív sa spracoval už nejakých zhruba 20 rokov dozadu, a nebol prijatý až tak nadšene ( pri čom si myslím, že nezaslúžene ). ANTEBELLUM nie je snímok jedného žánru, neprevláda však ani jeden. Podmotív, ktorým je dnes tak populárny kultúrny problém, snímok tak trochu stláča do mantinelov. Je to podarený snímok, ale k dokonalosti mu chýbajú poriadne kilometre. ()

Thomas_xxxxx 

všetky recenzie používateľa

Prvá polhodina sa nesie v otrokárskom stredovekom duchu, potom sa zrazu prehupneme do súčasnosti na ďalšiu polhodinu, z ktorej si pamätám akurát tú tučnú černošku a posledná polhodina sa vráti na začiatok, kde zažijeme trochu bu-bu-bu (jediný hororový prvok v celom filme je škrtenie v aute) a celé to plynie do neznáma a ku koncu som už vnímal všetko iné, len nie film. Zo začiatku to vyzeralo lepšie, ale ku koncu to začne nudiť dosť a mimo toho je to strašná blbosť. ()

Reklama

Rockerman 

všetky recenzie používateľa

Uznávám, že je to velmi zručně natočeno. Zpočátku je divák mystifikován, že se děj odehrává v době, kdy ještě černý muž pod bičem otrokáře žil, ale skutečnost je mnohem děsivější. Zároveň je to natočené velmi tendenčně, jakoby na objednávku současné protirasistické vlny. Prostě co je černé, je dobré a co je bílé je špatné! Vím, že na Black Lives Matter, ale právě na Americe je nejlépe vidět, jak je to mísení kultur, ras a národů špatné. A Evropa se ne a ne poučit. ()

Disease 

všetky recenzie používateľa

Námět je sice vykradený a naruby převrácený z tohoto thrilleru a herecké výkony jsou poněkud rozpačité, ale na propagandistický film to vůbec není špatné, jen teda ty zpomalovačky v závěru byly na hranici parodie. A je fajn, že si dnes každý může plnit svůj (afro)americký sen :-) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Rasistické hnutie BLM sa v uliciach prejavuje rabovaním a vypaľovaním síce len pár mesiacov, ale v kinematografii si hovie už pekných pár rokov. Ono sa ani nič iné čakať nedalo, keď film vyprodukujú ľudia, čo si svoje komplexy vybili už pri filme Get Out. Odteraz sa budú už len točiť filmy o zlých belochoch, trpiacich černochoch a aby sa nepovedalo, každý štvrtý film bude o holocauste. A slniečkári a sfetovaní antifáci s odporne mastnými dredami ešte tlieskajú. Filmovo to nebolo až také zlé, ale propagandu a tlačenku jediného správneho názoru neznesiem. Žiaľ mnohých to už ovládlo, veď aj tu vidíme, že v komentároch jeden užívateľ, ktorý si dobrovoľne dal do nicku slovo „Zlo“, označí všetkých, ktorým sa film nepáčil za rasistov. Asi ho v írsku ešte málo obohatili. Nech vyčká času. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v Louisianě. (noelcoward73)

Reklama

Reklama