Reklama

Reklama

Rachot

  • Česko Rachot (viac)
Trailer 1

Akčné animované dobrodružstvo, v ktorom malé monštrá a príšerky súperia v športových zápasoch ako atraktívny bojovníci. Vitajte v svete, v ktorom môžu príšery a ľudia pokojne koexistovať. Dokonca sú krotké a zápasenie príšer rozkvitlo do podoby uznávanej športovej atrakcie. Lukratívny biznis v podobe exhibičných zápasov je však tvrdý. Winnie sa napriek tomu chce presadiť ako manažérka a ísť v otcových šľapajach. Winnie si teda vyhliadne roztomilé monštrum Steva Stupendousa a z neskúseného smoliara a outsidera chce vycvičiť úspešného zápasníka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (26)

hrumsrt 

všetky recenzie používateľa

Zdánlivě originální anime, ale ve skutečnosti jde jen o klasickou šablonu zasazenou do jiného příběhu. Super příšery, tady si s tím dal někdo záležet. Jenže díky dlouhé stopáži došlo na několik sušších míst. A velmi odbyté představení fikčního světa příšer, stejně tak nulová snaha si dobře vytvořit vztah s hlavní postavou, ba naopak to zjišťujeme až za pohodu. Mně by to i bavilo, ale tvůrci to odbyli! Chtělo to lepší strukturu příběhu, ideálně začít s daleko lepším představením vztahu Rayburna a Steve.. Navíc dneska už by anime plnit plnohodnotnou roli filmu, tedy nikoli jen výplachovka pro děti, což tady neplatí. 40% ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: V hre je záchrana štadióna aj česť celého mesta. Outsider sa musí postaviť svetovému šampiónovi a jediné čo vie je tanec. Herecké obsadenie: Dosť som sa tešil na premakaný hlas Terryho Crewsa (nar. 1968, USA) ale že by som z neho padol na zadok to sa teda povedať nedá. Prevedenie: Rozprávočka plná všetkých možných klišé ktoré sme už bohužiaľ videli a neprichádza v tomto smere s ničím prevratným. Celkom dobrá animácia príšeriek, na ktoré sa dalo pozerať. Pocity: Nakoľko som  na to musel pozerať z veľkej miery ako na vykrádačku žánru "First person hero" aj to vo veľmi slabom odvare, tak to jednoducho musím hodnotiť kriticky. Vôbec žiadna emócia sa nedostavila. A popravde som ku koncu viac fandil Tentakkullovi... Pridaná hodnota: Priemerná rozprávka s priemerným prevedením. 50% ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Síce len tri hviezdy, ale o to silnejšie a na pomery Netflixu jeden z tých lepších počinov. Slušná animácia, WWE príbeh spojený s Kaiju a tanečnou školou a máme tu Rumble. Len škoda, že otec bol lepší ako syn, ale tak to už býva. Vo výsledku nič extra, ale určite žiadna hanba a ešte to navnadilo na zhliadnutie buď serióznej športovej série ála Rocky, alebo jej sci-fi odnož Reel Steel. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Původně to mělo jít do kin minulý rok kvůli kovidu to posunuly na rok 2022 a nakonec to z kin stáhli a šlo to rovnou na dvd nejspíše. Jinak tak velký průser jaký to je jsem teda nečekal hlavní monstrum poráží ostatní monstra tak, že s nima tančí zní to debilně a ve filmu je to ještě horší pokud jste se těšily na film kde monstra spolu bojují máte smůlu . Chybí sympatické postavy jelikož Steve je trapák co pořád prohrával a byl za to placený pak zjistil, že umí tančit a díky tomu začal vyhrávat první zápas vyhraje tak, že pořád utíká tím soupeře unaví a on pak odpadne a ostatní jsou na stejný styl . Závěrečný zápas taky nic nepředvede a přál jsem Tentacularovi , aby ho zabil což bylo jasné, že se nestane bohužel. Ta holka si hraje na profesionální koučku a jediné co ho naučí je tančit  což on stejně uměl i bez ní a ostatní postavy jsou křoví. Ani humor to nezachrání jelikož většinou vypadá tak, že Steve do něčeho vrazí nebo spadne někam případně ho něco bouchne. Jinak píseň v traileru Time Of My Life z Hříšného tance tam ani není a asi neměly ani prachy nebo práva tak tam hraje úryvek z songu Eye of the tiger z Rockyho , ale bez textu.  P.s. kdo vydrží do konce dostane i scénu s brkáním opravdu to musely dat do animáku ? 40 procent ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Ako spomenul uživateľ Arsenal83, kombínacie wrestlingu a príšer do animovaného filmu velmi nepatrí. Možno ak by daboval nejakú postavičku napríklad taký The Rock. Avšak dosť rýchlo to zbehlo a nudiť som sa nezačal. Ale určite slabší animák ktorý by som neodporučil. Ešte sa vojde do toho neškodného priemeru. 3* ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (1)

  • V úvodním zápase, kde se utká Tentacular proti Kingu Gorgemu, tak druhého zmiňovaného moderátor označí jako „British Bulldoga“, což je přezdívka skutečného wrestlingového zápasníka z osmdesátých a devadesátých let. (sQelle)

Reklama

Reklama