Reklama

Reklama

The Owners

  • Nový Zéland The Owners
všetky plagáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Traja kamaráti si vyberú za ciel svojej lúpeže dom zámožného lekára a jeho ženy. Zo začiatku všetko vyzerá ako jednoduchá cesta k bohatstvu, ale po malej chvíli sa celá akcia zvrtne a jednoduché prepadnutie sa mení na nočnú moru. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (43)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Miestami dobré, miestami slabšie, miestami zábavné, miestami absurdné, miestami nudné. Je to tak na hrane medzi priemerom a slabším priemerom bez ohľadu nato, že ten nápad vyslovene zlý spolu s prevedením, určite nie je. Škoda, že sa to viac nezvrhlo, keď už sa jedná o šialený pár dôchodcov, ktorým v pravom slova zmysle, takto krásne, hororovo, “prejebe”. Dalo sa z toho vyťažiť viac .. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Britský snímek „The Owners“ je povedenou hrou na malém prostoru, kde si jeden nemůže být ničím jistý. Může se stát v podstatě cokoli. Já jsem třeba čekal, že se ke konci ještě objeví nějaké monstrum. Mohla by se klidně otevřít brána pekla. A přitom je to celou dobu nesmírně sžíravé a zároveň zábavné. Na relativně malý film velmi povedená podívaná s povedenými hereckými výkony. ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Další z mnoha filmů, který už mám delší dobu na disku a mezi tou záplavou filmů si už ani člověk nepamatuje o čem ten konkrétní film je. Někdy si alespoň trošku osvěžím paměť a kouknu na zdejší obsah a někdy do toho jdu naslepo a to je případ tohoto filmu. Blind Alley je filme u kterýho jsem měl problém sympatizovat s jakoukoliv postavou. Třeba takovýmu Gazovi (Jake Curran)jsem přál smrt hned od začátku. Sice nejde s nikým sympatizovat ale musím pochválit hereckej výkon právě Jaka Currana, kterej hrál Gaze protože to byl zmrd už od pohledu. Pochválit musím i oba staroušky. Zejména pak babku. Co se týče samotnýho filmu tak nějak hned od začátku jsem tušil, že vloupačka neproběhne tak hladce, takže mě film udržoval v napětí hlavně díky tomu, že jsem byl zvědavej jak se to bude vyvíjet dál. Všechno se totiž tak krásně komplikuje a zamotává ale určitý indicie jakým směrem se bude film ubírat dál postupně začnou naskakovat. A tím začíná upadat i napětí z toho jak film dopadne. No,čekal jsem trošku jiný rozzuzlení než to co už jsme x krát viděli. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Primitívnejších zlodejov som videl snáď len v Sám doma, ale ono to herecky aj príbehovo vyzeralo super až do situácie s tým trezorom. Tam som myslel, že sa to preklopí do niečoho prekvapujúceho, niečo, čo potiahne film dopredu, nakoniec ostala len trápna creepy starenka a celý horor vyfučal do stratena. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Ja som čakal, že pôjde len o jednoduchú kopírku solídneho, no preceňovaného Don´t Breathe, takže som sa to ani moc pozerať nechystal. Nakoniec som rád, že som zmenil názor, pretože to išlo vlastnou cestou; čo sa mi páčilo, tak ako aj ten retro nádych a celkovo vážny tón. Dobre odohraté, dobre natočené, pokiaľ sa k tomu niekedy náhodou vrátim, tak hodnotenie zrejme pôjde na 4*. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama