Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (234)

Mefistofelle 

všetky recenzie používateľa

Hned na úvod se dočkáme vynikající scény, kdy se Michaelovi po mnoha letech podaří (i když ne bez jistých komplikací) zabít svou sestru Laurie. A v ten moment končí ta lepší část filmu... zbytek je už jenom extrémně nenápaditá vyvražďovačka. Až na hlavní hrdinku jsou všechny hlavní postavy až k zbláznění nesympatické, Michael sám už nepůsobí tak děsivě jako v jiných dílech série a na úkor dementních pubertálních hlášek se vytrácí i atmosféra. A ten panák Busta Rhymes mě celou dobu neskutečně štval. Ach jo... já tuhle sérii mám opravdu ráda a je vážně škoda, že díly jako je tenhle jí dělají ostudu. ()

Joker Punx 

všetky recenzie používateľa

Halloween: Zmrtvýchvstání - Díl jsem viděl poprvé jako malej na HBO a rovnou jsem si ho nahrál na videokazetu. Jo tohle si pamatuju dobře. Tenhle díl navazuje na Halloween: H20 - Laurie (Jamie Lee Curtis) skončila v blázinci a Michael Myers jde po ní už na začátku filmu. No to mě tenkrát dost zklamalo že se tam Jamie Lee Curtis objeví jenom na začátku filmu a pak chcípne. Dobře že to pak filmaři napravili a udělali s ní novou sérii. V tomhle filmu je hodně jiných postav a působí to na mě jako slasher horror Vřískot. Je to takovej teenage horor, je tam hodně mladých postav. Překvapil mě tam Thomas Ian Nicholas v roli Billa, známej hlavně ze série Prci, prci, prcičky. No začátek připomínal atmosféru prvních Halloweenů, ale jak se tam pak objeví ty mladý, je to už úplně jiný, vraždy nic novýho ale pořád jsem se skvěle bavil a napínavý to bylo. Že si kurva tvůrci už nedaj pokoj s obsazováním jinýho herce na roli Michaele Myerse :D Tady ho zas hraje Brad Loree. Pořád je pro mě tenhle díl lepší než ta sračka Prokletí Michaela Myerse. To je jasný. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pozerať sa na to dalo, Rosenthal to režijne zvládol slušne, lenže scenár obsahuje toľko dementných dialógov, hlášok a logických lapsusov, že tentokrát už nedokážem udeliť ani obligátne tri hviezdy. Výpis wtf momentov by zabral na dĺžku troch recenzií, ale určite sa nájdu videá, kde sa tento diel rozoberá podrobnejšie. Ono tá nadväznosť na H20 mi pripomenula nadväznosť Covenanta na Promethea. Tešíme sa na to, čo bude s hlavnou postavou a ako bude prebiehať jej konfrontácia so zlom, ale rýchlo sa jej zbavíme a venujeme sa niečomu úplne inému. To by som prežil, ale ten Busta, tak to je asi najväčší castingový omyl v histórii kinematografie. Nemyslel si náhodou, že točí Scary Movie a všetci sa mu báli to povedať? ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Michael Myers je spolu s Freddy Kruegerom a Jasonom Vorheesom mojou najobľúbenejšou "slasher" postavičkou. Tieto chalaniská, v správnych "réžijných" rukách, skrátka vedia ako zakrútiť krkom. Bohužiaľ, už sme sa dlho nestretli s pokračovaním, ktoré by fanúšika hororu v rámci tohto subžánru, poriadne nadchlo. No, a popravde, toto tiež nie je žiadna sláva, i keď mi to v porovnaní s "Halloween: The Curse of Michael Myers", prišlo ako menej bolestivá záležitosť. ()

902 10 

všetky recenzie používateľa

mayers prezil amputaci hlavy s bravurou sobe vlastni a vraci se do sveho domecku, kde si pestuje papousky a probira se sbirkou znamek, kdyz tu ho vyrusi parta vyvolenych pod vedenim petra zveriny z vaclavaku, kteri prave nahore v pokoji babicky zkoumaji obsah zachodove misy (se zbytky mayersovic psa). mike se ferove nakrkne, popadne vercajk a jde si vyridit ucty s vetrelci "po svem". nasleduje mensi konflikt na jehoz konci putuje hans, vlado a regina do cernyho pytle a mayers si poda zenskou od funebraku nedbaje na to, ze ma xicht (spis to co z nej zbylo) asi 4 cm sirokej. co bude dal? v titulkach psali, ze vecere s kacerem donaldem pri svickach. tesime se. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (23)

  • Severoamerické tržby dosáhly 30,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak činily 37,7 mil. (NIRO)
  • Bianca Kajlich (Sara Moyer) nedovedla patřičně zakřičet, proto byl později v postsynchronech jekot pořízen někým jiným. (Stocki)

Súvisiace novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (viac)

Reklama

Reklama