Reklama

Reklama

Smradi

  • Česko Zlouni (viac)
Trailer 15

Obsahy(1)

Máloktorí hrdinovia majú takú zlú povesť ako Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok. Títo vyvrheli sa tak dlho hľadali, až sa našli a dali dokopy. Spáchať dokonalý zločin je pre nich rovnako prirodzené , ako si v nedeľu popoludní vyraziť na zmrzlinu. Mozgom tejto partičky je Vlk, Had má na starosti otváranie trezorov, Tarantula je skúsená hackerka, Žralok sa vie skvele maskovať a Piraňa je bitkárka, ktorá svojich kamošov ochráni päsťami v každej situácii. Počas rokov strávených lúpežami rôzneho druhu získali dojem, že sú nedotknuteľní a nepolapiteľní. Lenže aj pre nich bude nakoniec platiť, že tak dlho sa do sejfu chodí pre diamanty, až sa zámok zacvakne. Konkrétne máme na mysli zámok na policajnej cele. Aj v tejto nepríjemnej situácii má však pätica podfukárov  šťastia v nešťastí. Do života im vstúpi profesor Marmeláda (morča a predovšetkým dobrák  telom a dušou), ktorý má ambiciózny plán – prevychovať ich na poctivých občanov. Všetci členovia gangu súhlasia, pretože je to vstupenka na slobodu. Ich plán počíta s tým, že na oko budú sekať latinu a poslúchať, ale pri prvej príležitosti sa vyparia. Lenže už prvých pár dobrých skutkov vedie k nečakanému zisteniu, že byť dobrý je vlastne fajn. Čo si s tým počať? A ako sa majú zachovať, keď uvoľnený trón pre najväčšieho záporáka zaberie niekto iný? Budú s ním zaobchádzať v rukavičkách, alebo si to s ním vybavia ručne? (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 15

Recenzie (143)

Klajnik odpad!

všetky recenzie používateľa

Pěkná animace (ještě aby nebyla, když to dělá Dreamwork), ale jinak je to nudné jako prase. Takhle předvídatelný a šablonovitý příběh jsem dlouho neviděl. Nutno to zdůraznit: Šablonovité filmy jsou běžnou realitou, ale tohle bylo dějově vyloženě odfláklé. Ve filmu se neděje to, co by mělo přirozeně vycházet z postav, ale děje se to, co scénáristé chtějí, aby se dělo, protože se to tak běžně děje ve většině filmech. Žánrově je to hlavně komedií, ale skoro se u něj nezasmějete (úspěšnost vtipů, které padly na úrodnou půdu je opravdu nízké), ačkoliv je tam vtip nebo gag snad každé 3 vteřiny. Na mě je to příliš infantilní, afektované, plytké a otravné. Děti se ale budou bavit (nikoli smát), protože se na to pěkně kouká, furt se tam něco děje a tempo je opravdu svižné. V tomhle smyslu je zábavný i čas strávený na facebooku. K dobrému filmu to má daleko. Zbytečný film. Takovými opovrhuji. ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době super animák. Vtipné, milé, svěží a s podtextem k zamyšlení. Když někomu pořád podsouváte, že je neschopný blbec, vyroste z něj neschopný, nebo všeho schopný blbec. Stejně tak, pokud na Vás někdo pořád chrlí, jak to s vámi myslí dobře, neznamená to, že je to pravda. Naši politici jsou toho krásným příkladem Navíc skvělá hudba a také skládám poklonu výbornému dabingu. Snad jen hlavní lotr byl evidentní moc brzy, ale děti to asi tak rychle nepoznaly. Bezva rodinná zábava pro malé i velké diváky. Za mne 95%. ()

Reklama

maddy 

všetky recenzie používateľa

Heist animák, u ktorého by som podľa premisy čakal, že bude značne pomrkávať aj na dospelé publikum a odkazovať na známe filmové gangsterky. Nestalo sa, no zároveň nie je fér niečo také vyčítať rozprávke. The Bad Guys majú fajn štylizovanú animáciu (nie hyperrealistickú, kde sa postavám hýbe každý chlp na tele, práve naopak), zábavné heist scény a občas aj správne trefný humor. Problémom je, že to je celé dejovo predvídateľné až beda a s pribúdajúcimi minútami čoraz jasnejšie, že v tomto prípade je zámerom cieliť skôr na to najmenšie publikum a tak sa The Bad Guys za sto minút vlastne nedopracujú k ničomu vyslovene zaujímavému. Som presvedčený, že deti sa budú baviť kráľovsky a to bolo určite cieľom filmu, ale ja ako dospelý, 30-ročný filmový fanda som predsa len už rozmlsaný animákmi s nejakým posolstvom. Pixar v tomto hrá jednoducho oveľa vyššiu ligu. CELKOVO: 6/10 ()

Koda 

všetky recenzie používateľa

Sympatický, dobře provedený, bláznivý animák, který uteče než by řekl švec. Tady člověk klidně může fandit záporákům a nemusí se za to stydět. Dabing je výborný a nejvíce se mi tam líbil Petr Rychlý. Partička se kolikrát dostane do pěkných průserů, ze kterých až do poslední chvíle konce filmu musí vymotat. O to víc je to zajímavější, že člověk nečeká konec. Zasloužené 4 hvězdy. ()

Muel 

všetky recenzie používateľa

| DreamWorks Animation | Veľké prekvapenie. Čakal som, že The Bad Guys budú ten typický rodinný klišoidný a otravný animák leta, v ktorom budú debilne trápne vtipy a generický príbeh, ale som rád, že som sa mýlil a zatiaľ je to najlepší animák roku. Je to štýlové, akčné, vtipné (!) a zápletka síce mierne predvídateľná, no pri takto našľapanom animáku to nevadí ani najmenej a som rád, že každý z piatich hlavných hrdinov má svoje skilly, svoje slabosti a do jedného sú proste likeable a deti si ich zamilujú. DreamWorks rules! Viac TU. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (8)

  • Během galavečera, když se policisté přesunou a obklíčí BadGuys, všichni opakují: „Hut, hut, hut,“ a odkazují tak na konec filmu Bratři Bluesovi (1980). (LUKICKK)
  • Když se pan Snake nechá vyfotit, zjistí se, že má narozeniny 2. července 1965. (LUKICKK)
  • Na stodolarových bankovkách ve filmu je tvář tehdejší prezidentky společnosti DreamWorks Marjorie Cohn. (LUKICKK)

Reklama

Reklama