Reklama

Reklama

Zástupca šerifa Joe „Deke“ Deacon (Denzel Washington) je vyslaný z Kern County v Kalifornii do Los Angeles na rutinnú prácu spojenú so zbieraním dôkazov. Namiesto toho sa spolu so svojím novým partnerom Jimom Baxterom (Rami Malek) priamo zapojí do pátrania po sériovom vrahovi, ktorý terorizuje celé mesto. Počas sledovania a vyšetrovania podozrivého Alberta Sparmu (Jared Leto) sa začnú odhaľovať znepokojujúce tajomstvá z Deaconovej minulosti, ktoré by mohli ohroziť nielen tento prípad. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (271)

Lima 

všetky recenzie používateľa

Jak je zde na CSFD zvykem, tak film, který hladí proti srsti, je osobitý a jde proti diváckým očekáváním, tak je brutálně podhodnocen. Ale že mě to ještě překvapuje. Tohle je atmosférická laskomina s netypickou, kongeniální hudbou Thomase Newmana, která přesně sedí k pomale vyprávěnému příběhu, jehož scenář je díky odhalování tajemství postavy Joea Deacona a ambivalentnímu vyvrcholení chytřejší, než by se zpočátku mohlo zdát. A Jared Leto, který jindy svým manýrismem nepatří mezi moje oblíbence, tak tady je klasa. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zdĺhavý a nezáživný rozbeh, ktorý nedával žiadny konkrétny zmysel. Až keď do deju vstupuje Sparma, tak to konečne nabralo na atraktivite a chytilo to ten správny thrill-feeling. Dvojica Deacon a Baxter na stope zločinu sériového vraha išli po Sparmovi za každú cenu, a ten si celú policajnú pozornosť náramne užíval. Trojuholník medzi hereckými esami Denzel-Remi-Jared bol vynikajúci, a v tomto prípade herecké ich kvality náramne zavážili. Vyvrcholenie deju v znamení posadnutosti napokon prináša fascinujúcu pointu, a tie posledné scény boli fakt Top! Len škoda, že cca prvá polovica filmu bola naozaj nezáživná. Tá druhá bola oveľa oveľa lepšia, no v celkovom merítku je to tak akurát na 3*. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Rami Malek má už svojich “5 minút slávy” za sebou, keď si zahral hlavnú rolu v dnes už kultovom snímku “Bohemian Rhapsody”. S touto úlohou už bude navždy spiaty, a Ja osobne neverím, že ešte niekedy prekročí svoj tieň, pričom len skutočne hŕstka z hŕstky si udrží tak vysoký nadštandard, aby bola pravidelne obsadzovaná do úloh, ktoré budú takpovediac “kývať” s obecenstvom. Mne osobne je jasné, že vedľa Denzela sa nemohol objaviť Brad P., lebo potom by “Little thinks” už nadobro vyznel ako sequel “Se7en”, s ktorým mnohí tento snímok, nevedno prečo, porovnávajú. Asi Vám všetkým stačí, že sa objavil “čierny vedľa bieleho”, lebo tento snímok má so “Se7en” asi toľko spoločné, ako Matovič s lístkami o referende za predčasne voľby (a nie, ani Zodiac to nie je). Strašné, ako málo mnohým stačí. Napíše to prvý, tak sa toho hneď každý chytí, a už je z toho lavína hoax-ov mimo realitu. Ale poďme k veci. Skrátka, Malek mi v tejto roly extrémne vadí, absolútne sa sem nehodí, pričom neustále keď sa objavil v zábere, tak mi hlavou prebleskla jediná myšlienka, a to refrén: “Baaaaarcelooooonaaaaa - It was the first time that we met - Baaaaarcelooooonaaaaa .. “. Trvalo mi, kým som sa od tohto faktu odosobnil, pričom keď sa vcítim do role diváka, ktorý s týmito dvoma faktormi mohol súperiť, nečudujem sa, že snímok dosahuje úroveň 60%, i keď Mercuryho syndróm v prípade Maleka je istým spôsobom hlúposť, to druhé, čo rieši väčšina, teda prirovnanie k “Se7en” - ešte väčšia. “Little thinks” je totiž z 80 % čistá krimi konverzačka bez tempa, s minimom temných pasáži, násilných scén, originalitou deja, mordovačiek, či prekvapivých twistov, a teda tých 60% čo tu svieti, je absolútne objektívnym hodnotením. Je to dobrý film, dobrá kriminálka, ktorá v závere prekvapí, dá sa hovoriť aj o nejakej atmosféra (lebo je tam tma), no nič viac, nič menej. Ja osobne sa určite nezbláznim len preto, že tu hrajú takí, čo si domov zlaté sošky pobrali. Toto u mňa nie je, a ani nikdy nebude kritériom. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Zeby novodoba Prisaha 2 bez Nicholsona ? Denzel Florida pomaly starne, vybral si za partaka nic moc herca Rami Maleka /Bohemian Rhapsody/. No Malek na rozdiel od Denzela Floridy hrat nevie. Nuda sa praveze nekonala, film si drzi dobre tempo a napatie, skoda len toho utnuteho konca. Predpokladal som brutalne finale ako povedzme 8 mm, napokon hraje tu aj Chris Bauer zo spominaneho filmu, Skoda, predpoklady ostali ... predpokladmi ? 62 % ()

claudel 

všetky recenzie používateľa

Zvláštní film se zvláštní atmosférou, rozhodně určený pro neunaveného diváka. A to já jsem nebyl, musel jsem to vidět kouskovaně, což mě mohlo ovlivnit. Film pro tři oscarové herce a kupodivu musím konstatovat, že mě poprvé neiritoval Rami Malek, naopak se mi velmi líbil a skvěle se se dvěma dalšími hereckými bardy doplňoval. I když nemám rád tyto typy konců, u tohohle příběhu a snímku jej dokážu akceptovat, a tak nějak mi připadá přirozený. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (16)

  • Pôvodne vybraný režisér Spielberg film odmietol, pretože príbeh sa mu zdal príliš temný. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (viac)

Reklama

Reklama