Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dámské jízdě pro Mel není snadné zbavit se obav. Kaia se otvírá Preacherovi. Mike a Brady zapomínají na svoje rozpory, aby odhalili zločin. (Netflix)

Recenzie (2)

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To Melino "I'm done." mě překvapilo, i když v logice věcí zas tak překvapivé není. Btw: Pokud to Brie vážně s Bradym neskončila, není její "kámošení" se zamilovaným Mikem úplně fér. 3,5* ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No výborne, potom čo som piatu sériu vážne skritizovala, od piatej epizódy to už ide ako po masle a k mojej spokojnosti😉. Po dvoch fakt napínavých Fire epizódach (Trial by Fire & Heroes Rise) sa Virgin River obyvatelia spamätávajú zo šoku a strát po lesnom požiari (From the Ashes) a v tejto epizóde Full Moon si už doprajú aj menšie radosti, či už adrenalínový šport, rybárčenie alebo dámsky večer pri vínku a niekto aj vo dvojici :-). Ale Mel a Jack sa musia zmieriť s väčšou bolesťou a prijať veci tak ako sú. Som celkom zvedavá, s kým skončí Brie. Brady sa snaží, ale Mike by sa k nej asi hodil viac. Cameron a Muriel všetko zatiaľ podľa mojich očakávaní :-) ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama