Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dámské jízdě pro Mel není snadné zbavit se obav. Kaia se otvírá Preacherovi. Mike a Brady zapomínají na svoje rozpory, aby odhalili zločin. (Netflix)

Recenzie (2)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No výborne, potom čo som piatu sériu vážne skritizovala, od piatej epizódy to už ide ako po masle a k mojej spokojnosti😉. Po dvoch fakt napínavých Fire epizódach (Trial by Fire & Heroes Rise) sa Virgin River obyvatelia spamätávajú zo šoku a strát po lesnom požiari (From the Ashes) a v tejto epizóde Full Moon si už doprajú aj menšie radosti, či už adrenalínový šport, rybárčenie alebo dámsky večer pri vínku a niekto aj vo dvojici :-). Ale Mel a Jack sa musia zmieriť s väčšou bolesťou a prijať veci tak ako sú. Som celkom zvedavá, s kým skončí Brie. Brady sa snaží, ale Mike by sa k nej asi hodil viac. Cameron a Muriel všetko zatiaľ podľa mojich očakávaní :-) ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To Melino "I'm done." mě překvapilo, i když v logice věcí zas tak překvapivé není. Btw: Pokud to Brie vážně s Bradym neskončila, není její "kámošení" se zamilovaným Mikem úplně fér. 3,5* ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama