Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vďaka rýchlemu rozhodnutiu Craig spontánne požiada svoju taliansku priateľku Valentinu o ruku. Jeho priatelia sú pripravení prichystať mu svadbu snov, a tak sa zložia na zorganizovania sobáša s havajskou tematikou. (Arsenal83)

Recenzie (4)

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jsme jací jsme, nebo spíš všichni můžeme všechno, co si jen umaneme!? „Jsi hrozně divná. A protivná, co chodíš s Tričkem,“ naráží kamarádka Britney na Caitlin, kterou rozchod se Samem rozhodně nezasáhl. Jenže divní jsou vlastně všichni. Paintballový úvod zase hodně mimo, nicméně je z něj patrné (a nevíme moc proč), že Frasera parta najednou bere. Tolerance (ne)vkusu dostává další pořádný direkt. Dvě z postav se z čista jasna vezmou. Veselka se odehraje ve vile boháčů: opuštěné a bez alarmu. Zato se spoustou možností. A v hodně svobodomyslném pojetí. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Podarená svadobná párty. Vidno, že mladí nerezignovali úplne na všetko. V ich roztrieštených životoch, plných spochybňovanej genderovej identity, rýchlych kontaktov, odcudzenia a prázdnoty má zmysel, ak sa niekto z nich rozhodne vytvoriť pevnejší záchytný bod v podobe manželstva. Ako výraz uchopenia niečeho trvalejšieho v neustálej prchavosti všetkého. Svadbu je potrebné patrične osláviť. Čo na tom, že vlámaním sa do cudzej vily. Zábava ako sa patrí! ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama