Reklama

Reklama

Lovecraftova země

(seriál)
  • USA Lovecraft Country
Trailer 2
Dráma / Fantasy / Horor / Mysteriózny / Sci-Fi / Thriller
USA, 2020, 9 h 54 min (Minutáž: 53–69 min)

Predloha:

Matt Ruff (kniha)

Hrajú:

Abbey Lee, Aunjanue Ellis-Taylor, Chase Brown, Jonathan Majors, Wunmi Mosaku, Jurnee Smollett, Courtney B. Vance, Michael Kenneth Williams, Chris Brewster (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Lovecraftova země, nový dramatický seriál z produkce HBO, je inspirován stejnojmenným románem spisovatele Matta Ruffa z roku 2016. Sleduje mladého Atticuse Freemana (Jonathan Majors), který se v padesátých letech minulého století vydává spolu s kamarádkou Letitiou (Jurnee Smollett-Bellová) a strýcem Georgem (Courtney B. Vance) pátrat po zmizelém otci (Michael Kenneth Williams) napříč Spojenými státy, kde platí zákony Jima Crowa. Tak začíná boj o přežití, v rámci něhož jsou nuceni čelit jak všedním hrůzám bílé Ameriky, tak škodolibým duchům, jako vystřiženým ze stránek tajuplných příběhů H.P. Lovecrafta. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (10)

Sundown (2020) (E01) 

Už rasistický popis tohto rasistického seriálu plného rasovej neznášanlivosti afroameričanov voči belochom je dostatočným dôvodom k zníženiu hodnotenia úvodnej epizódy. Afroamerické obete sú utláčané a preto sa na svojej ulici zabávajú namiesto toho aby robili niečo užitočné pre spoločnosť. Prvého afroamerického homosexuálneho páru sa dočkáme tentokrát až v 14 minúte tohto politicky korektného seriálu plného nenávisti k heterosexuálnym jedincom bielej, žltej či akejkoľvek inej okrem afroamerickej rasy. Rasizmus monštier, ktorá pozabíjajú iba belochov v závere epizódy nerieši vôbec nik...značne ironický komentár má svoje opodstatnenie práve v oficiálnom texte rasistov zo streamovacej služby HBO GO. Seriál možno pochváliť za viac ako dobrú dobovú atmosféru (aj keď krajina je tesne pred hospodárskou krízou tak vo vyložene černošskej štvrti stojí automobil pred každým domom, jedného z posádky netrápi telefónny účet do Kórei zatiaľ čo dcére druhého vytýkajú medzimestský hovor...) a ozaj vydarené scény rasizmu na americkom stredozápade 50tych rokov (takmer sa to v niektorých momentoch vyrovnalo vynikajúcemu Horiacemu Mississippi, plus šiltovka Brooklynu Dodgers palec hore) miernym sklamaním je naopak práve záver epizódy a nástup monštier, ktorý mohol byť o niečo lepší. Napriek tomu seriál ponúkol viac ako vydarený úvod, aj keď jeho úlohou je skôr ako baviť šíriť rasovú nenávisť medzi ľuďmi a to v žiadnom prípade nie je dobré... ()

Whitey's on the Moon (2020) (E02) 

Prvá rasistická poznámka liberálnych fašistov z HBO, ktorí sa snažia presvedčiť celý svet o nadradenosti afroamerickej rasy nad všetkými ostatnými prichádza v 6 minúte a v priebehu zvyšku epizódy je to rozdelené do viacerých momentov z ktorých asi najlepším je ten keď sa klub illuminátov či nejakej podobnej sračky zložený výlučne z belochov zoserie z jedného afroamerického alfasamca...tieto rasistické prvky dajú úplne zabudnúť na trápny dej druhej epizódy v ktorej ako tak zaujme niekoľko efektov v ktorých sa objavia príšery. Zvieracie, nie tie bielej farby pleti o ktorých existencii je presvedčená drvivá väčšina dnešného vygumovaného sveta...k záverečnej básni...Mne dvihnú dane, ale aromák je na podpore...platím nájom 350 eur, ale aromák je na podpore...stávam do práce o pol štvrtej ráno, ale aromák je na podpore...začína ma štvať ten aromák na podpore. Toto by však bol rasizmus, kým sa uráža biely muž na Mesiaci je všetko fašisticky korektné... ()

Holy Ghost (2020) (E03) 

Rasistické prasatá z HBO pokračujú v šírení rasovej neznášanlivosti pod taktovkou afroamerickej fašistky Mishi Greenovej (iróniou je nepochybne to, že práve s takýmto priezviskom je táto afroamerická fašistka rasistkou) keď v priebehu seriálu hneď niekoľkokrát šíri rasovú nenávisť voči ľuďom bielej farby pleti a najviac je to vypuklé v momente keď obhajuje rozbitie hláv belochov bejzbalovými pálkami afroamerických rasistov. Od odpadu zachránili túto epizódu zrejme dva momenty- keď afroamerická rasistka sebavedomá žena po vzore celosvetovej módy nadradenosti afroamerickej rasy a feminizmu kráčala s bejzbalovou palicou v ruke a na chodníku nechával jej klitoris stopu ako slimák, až mal človek obavu že tieto niagarské vodopády zaplavia jeho obývaciu izbu a v druhom momente keď sa na scéne objavil afroamerický basketbalista s tvárou novorodenca. Vtedy film splňal všetky prvky skvelej komédie, inak to bol trapas. Áno, niekoľko dobrých momentov sa tam našlo (rasisti postávajúci pri dome afroamerickej rodinky, trúbenie autami...) ale to bolo asi tak všetko dobré. Vyslovene úbohé efekty pri objavení duchov iba podčiarkli nemohúcnosť tohto projektu, ktorý stojí iba na téme rasizmu a ničom inom. Toto stačí na to, aby sa seriál stal najväčším ťahákom služby HBO v najlepšom vysielacom čase... ()

A History of Violence (2020) (E04) 

Slabý nádych Indianu Jonesa či Lary Croft zatienený už zvyčajným rasistickým koncertom v podaní afroamerickej fašistky Mishi Greenove (za všetko spomeniem 9 minútu a zmienku o "belošskej coure", aj keď jedinou belošskou courou je to fašistické hovädo čo tento rasistický seriál nechalo vysielať v našich končinách. Nuž lúzer ktorý na Václavaku platí aromáčkam za sex by možno jednej z nich naozaj k nohám zniesol celý svet, pravdou však je že väčšina mužov by o toho afroamerického vorvaňa v epizóde neoprela ani bicykel). Toľko obvyklá časť komentára, pretože na rasizmus odpovedám rasizmom, na nenávisť nenávisťou a na lásku láskou. Úplne stratený koncept, jednotlivé epizódy neponúkajú žiaden ucelený zmysluplný príbeh. Nejedná sa však o najväčší tohtoročný prepadák z kuchyne HBO, pretože I may destroy You je zatiaľ bezkonkurenčným lídrom. ()

Strange Case (2020) (E05) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu prípadne im môžu stúpiť na kurie (liberálne) oko!!! Spolu s prvou je piata doteraz jednoznačne najlepšou epizódou. Rasistický koncert mal predsa len trochu utiahnutú uzdu a svojim zvláštnym spôsobom vystihol nenávisť dnešnej doby veľmi dokonale. Čierny ľudia si myslia že ľahký život majú belosi, ženy si myslia že ľahký život majú muži, tínedžeri sa nevedia dočkať kedy budú dospelí a dospelí by cheli byť na okamih op§ť deťmi. Treba uznať že aj efekty v tejto epizóde spravili krok vpred, skvelá bola dobová atmosféra a výber piesní avšak stále to nemá žiaden ucelenejší koncept. A aby som ostal verný svojej tradícii, blízke stretnutie tretieho druhu dvoch aromákov mi nevoňalo ani tentokrát...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Meet Me in Daegu (2020) (E06) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! V epizóde sa dočkáme nasledovných vecí: kórejská sukuba nemá problém vysať život z kórejskeho muža lebo je nudný spoločník, ale svoj ocas nepoužije na kakaového alfasamca lebo jej učaruje jeho anakonda. Podprahové vnímanie seriálu má vlastne fanúšikom ukázať že lynčovanie a poprava iného človeka pretože je komunista je vlastne v poriadku, čo potvrdzuje aj postoj amerických vojakov ktorý sa na to nečinne pozerajú. A že afroamerický alfasamec s obrovskou anakondou popravil 2 zdravotné sestry je vlastne tiež v poriadku, veď obhajuje ho ešte aj ďalšia zo sestier. Chudáčik afroamerický alfasamec plnil iba rozkazy a kedže jedna zo sestier donášala komunistom tak dve popravené sestry v Kórei môžu byť liberálnym americkým cocksuckerom vlastne ukradnuté...toľko obvyklá ironická časť komentára, teraz tá normálna ku ktorej sa už dopracuje málokto. Okrem dvoch vydarených scén sa dočkáme pomerne prázdnych dialógov a dozvieme sa, že hlavného hrdinu by mala čakať smrť, inak opäť nič nehovoriaca aj keď pekne natočená epizóda...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

I Am. (2020) (E07) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Pekný odkaz na Moulin Rouge, afriamerická alfasamica mečom pozabíja niekoľko bielych mužov, pretože toto je náboženstvo a rovnoprávnosť a zopár dobrých efektov. Zo súkromných správ miestnych užívateľov už mám celkom peknú zbierku hejtu, oni tak nejako ešte stále nepochopili že sú jednými z mála ktorí čítajú cudzie komentáre zatiaľčo normálny užívateľ číta iba komentáre svojich obľúbených užívateľov. Tá frustrácia keď vynaložíš úsilie k tomu, aby si niekomu poslal súkromnú správu a dotyčný užívateľ ju iba zmaže musí byť neuveriteľná...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Jig-a-Bobo (2020) (E08) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Aj keď tento rasistický koncert afroamerickej fašistky Mishy Greenovej už nemá zmysel komentovať našlo sa tam niekoľko dobrých momentov. Ale jednoznačným topom bol I Can´t breathe, ukážkový brainwashing tupučkých proamerických mozočkov...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Rewind 1921 (2020) (E09) 

VAROVANIE.Moje komentáre sú pre väčšinu užívateľov urážlivé! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu! Komentár obsahuje stopové množstvo spoilerov!!!__Afroamerická fashizmusistka presvedčená o nadradenosti afroamerickej rasy nad všetkými ostatnými pokračuje v náhodnom spájaní historických udalostí v ktorých boli obeťami rasizmu príslušníci jej nadradenej rasy a tak sa posunieme do Tulsy v roku 1921, aká to smola práve v deň keď tam prepuknú rasové nepokoje. Síce Hippolyta ovláda cestovanie časom a medzi 600 miliardami rôznych svetov a do domu sa mohla teleportovať kedykoľvek by sa jej zachcelo ale náhodne vyberie práve tento deň. Pochopiteľne všetko dobre dopadne, dozvieme sa že afroamerický alfasamec ktorý rozbije niekoľko bielych hláv a tou istou baseballovou palicou bije aj biele dievča je v práve, bez zaváhania premôže zhruba 12 bielych mužov ozbrojených aj strelnými zbraňami a biely odpad spoločnosti rabuje obchody bohatej nadradenej afroamerickej rasy. Je strašné že svet je zaplavený hoaxovými videami pri ktorých členovia hnutia BLM afroamerickej rasy vo veľkom rabujú obchody a bezdôvodne útočia na ľudí bielej spodiny. Určite za týmito videami stojí Rusko.Za zmienky stojí rozhovor Atticusa so svojim otcom a záver v ktorom Letitia ohňovzdorná kráča mestom, inak opäť iba príšerný rasistický koncert jednej zakomplexovanej osoby...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Full Circle (2020) (E10) 

Grande finále v ktorom to Terminátor na konci zabil podstatne viac ako Pospíš Jirkášil. Tak ale s tak ojedinelým menom nebudete predsa Česku robiť hanbu iba v Európskom parlamente. Bolo by to za dva vďaka výborne zvolenej hudbe ale Terminátor tomuto pokusu o seriál nasadil kráľovskú korunu. ()

Súvisiace novinky

Snímek Birds of Prey se přece jen dočká spin-offu

Snímek Birds of Prey se přece jen dočká spin-offu

21.08.2021

Zatímco většina fanoušků řeší, kdy znovu na plátně uvidí komiksovou postavu Harley Quinn hranou herečkou Margot Robbie, studio Warner Bros. potažmo streamovací služba HBO Max teď přišla se svojí… (viac)

Trojka Creeda našla záporáka

Trojka Creeda našla záporáka

03.06.2021

O třetím Creedovi jsme doteď věděli pouze to, že se před kameru vrátí Michael B. Jordan, který si zároveň poprvé v životě stoupne i za ni na pozici režiséra, ale že se naopak už do série nevrátí jeho… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

Reklama

Reklama