Reklama

Reklama

Barb a Star idú do Vista del Mar

  • Česko Barb a Star jedou do Vista del Mar (viac)
Trailer 1

Keď zatvoria obchod s nábytkom v Soft Rock v Nebrake, predavačky Barb (Annie Mumolová) a Star (Kristen Wiigová) prídu o prácu. Ženy po štyridsiatke - jedna ovdovelá, druhá opustená - sa poznajú od detstva a sú nerozlučné priateľky. Z odstupného si obe doprajú dovolenku v prímorskom letovisku Vista Del Mar na Floride a užívajú si všetky dostupné vodné atrakcie a exkurzie. V hotelovom bare sa zoznámia so šarmantným Edgarom Pagétom (Jamie Dornan). Atraktívny chlap a Star sa čoskoro dajú dokopy, ale Barb o tom nemá vedieť. Edgar má však tiež tajomstvo. Do Vista Del Mar ho poslala pomstychtivá diablica Sharon Gordon Fisherová (Kristen Wiigová), aby celé mesto vyhladil pomocou geneticky manipulovaných komárov. Sharon sa chce pomstiť miestnym obyvateľom, ktorí ju v detstve šikanovali, ale v ohrození sa ocitnú aj dovolenkárky Barb a Star, ktoré Sharon považuje za nebezpečné špiónky. Aby sa poistila a zabránila vzťahu Edgara a Star, vyšle ďalšieho agenta Darlieho Bunkla (Damon Wayans Jr.), aby špehoval nielen Edgara, ale aj Barb a Star... Na Barb, Star a Edgara čakajú bláznivé dobrodružstvá, v ktorých odhalia vražedné sprisahanie a pokúsia sa ho zvrátiť. Vo finále musí osobne zasiahnuť nielen zločinná Sharon, ale aj dobrá vodná víla Trish... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (47)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Blbý a blbší pre štyridsiatničky. Skutočne vtipných scén je tu relatívne málo, ale gýčová estetika a tých zopár satirických drobností z "kultúry" žien v stredných rokoch sú fajn. Bohužiaľ celé to ide významne pod potenciál a najmä zápletka s vraždiacimi osami je dosť mimo. A čo je najväčšia škoda, napriek tomu, že Harry a Lloyd boli dementi najvyššieho rangu, emócie z ich priateľstva boli oveľa hmatateľnejšie než v prípade Barb a Star. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Režisérsky debut Josha Greenbauma sa snaží divákom naservírovať ľahkú a maximálne nenáročnú komédiu, ktorá chce byť tak trochu „kvázi“ paródiou rôznych žánrov (hrdinský, spy, atď.). Predovšetkým však chce „zábavnejším“ spôsobom zachytiť krízu žien v strednom veku. Ani jedno z týchto úsilí však Bohužiaľ neprinesie požadovaný výsledok. Scenár je slabý, miestami detinský a pripomínajúci bezradnosť (napr. záver). Okrem hlavných postáv tu nie je žiadne silnejšie zastúpenie na poli vedľajších postáv – James Dornan je nepresvedčivý a „muzikálová“ zložka v jeho podaní je zbytočná. Dvojica Kirsten Wing / Annie Mumolo drží film nad priemyselnou vodou, ale aj tak ten výsledok vôbec nie je dobrý. Lepšie dialógy, trefnejšie scény, silnejšie vedľajšie postavy, lepšia koncepcia a scenár – je tu až príliš veľa nedostatkov. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

drake31 

všetky recenzie používateľa

Sme v polovici Februára 2021 a ja si dovolím jednu filmovú predpoveď pre zvyšok roka: Barb and Star Go to Vista Del Mar bude tým najviac stupídne zábavným filmom roku 2021. Pevne verím, že táto predpoveď bude pravdivá, ako aj to, že tento film nesadne každému. Od samého začiatku som nevedel čo vlastne je tento film, a kam bude smerovať. Mimo pár pozitívnych ohlasov na Twitteri a tohto klipu (ktorý ma ešte viacej zmiatol a zároveň navnadil) som nevidel nič iné, a film som zapínal som s vedomým, že toto bude buď overhyped meh, alebo niečo vskutku skvelé... a ono to bolo božské. V mojich očiach Annie Mumolo & Kristen Wiig doručili obrovskú porciu smiechu a príjemných pocitov, nielen ako Barb & Star na obrazovkách, ale aj ako scenáristky - nemám šajnu na čom dámy frčali keď skonštruovali tento film, no dal by som si, aby aspoň jeden z mojich dní bol takto farebný a šialene naladený. Barb and Star Go to Vista Del Mar je skvelou pozitívnou oddychovkou, ktorá prekypuje hlúpym humorom, ktorý vždy trafí do čierneho; hýri sa postavami ktoré si zamilujete a prinesú úsmev na vašej tvári; a má úprimné a dobré srdce, ktoré (ako švajčiarske hodinky podľa očakávaní) na konci zahraje. Filmy nemusia byť Oscarové veľdiela, v niektorých prípadoch jednoducho stačí mať streštenú myšlienku a kvalitne ju zrealizovať podľa svojich predstáv s cieľom pobaviť - a ja som sa v tomto prípade bavil náramne. 4.75* ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Na to, že film pojednává o 2 ukecaných middle age ženách ( což je za normálních okolností nesnesitelné a nepředstavitelné něco takového sledovat/poslouchat) je to překvapivě fajn zábava s ulítlými nápady ( mluvící krab ala Morgan Freeman, mořská panna), zábavnými dialogy a fajn záporákem. Humor spíš tahají vedlejší postavy než ty hlavní, ale je to fajn. Jamie Dornan ukázal, že má talent i v komediální poloze a jeho písnička na pláži je zřejmě highlight filmu a absolutně boží je zde Damon Wayans v roli špióna, který prozradí snad vše, co může ( více prostoru pro něj a byl bych nadšený). Má to celkově i zajímavý příběh o záporáčce s dobře odůvodněným plánem o jedovatých komárech. Vůbec by mi nevadilo, kdyby posledních 20 minut se film z komedie přeložil do žánru horor a ukázal nám plážový masakr s komáry jak z Piranhě, ale to bych chtěl asi moc :D Zábavný a milý film. Příběh****, Akce>Ne, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí*. 8/10. ()

somnar 

všetky recenzie používateľa

Absolutní pecka. Naprosto svobodná věc, která si to ale může dovolit, protože Barb a Star nejsou jen zbloudilými maškarami z SNL, ale dokonale napsanými i zahranými charaktery, díky čemuž se ten film dokáže protáhnout i hluššími pasážemi. Je vlastně zázrak, že ten film má ve svém středu dvě konzervativní Karen, a přesto nemá nikdy potřebu se sehnout k obvious zesměšňování a politickým statementům. Zdravím Sachu Barona Cohena v Boratovi 2. ()

Galéria (44)

Reklama

Reklama