Reklama

Reklama

Skurvená noc

  • Slovensko Prekliata noc (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (332)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Veľmi ťažko uveriteľný, no veľmi dôkladne scenárovo spracovaný thriller, odrážajúci sa na osudnej zhode náhod z pohľadu viacerých ľudí v malom mestečku. Nenápadne odohrávané chaotické príbehy sa postupne spoja do jedného veľkého vyvrcholenia s podareným koncom. Všetko je vďaka stopáži veľmi rýchle, svižné, komicky brutálne čierne a konečne Swayze! 80%. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Skurvená noc alebo Prišiel na psa mráz... Bláznivá variácia na v poslednom čase módne thrillery, kde sa nám predstaví skupinka ľudí so zdanlivo nijako nesúvisiacimi osudmi, aby sa postupne ukázalo, ako všetko so všetkým súvisí. A každý s každým. Dej tohto filmu síce pomerne rýchlo stráca prekvapivosť a hneď ako tomu "prídete na kĺb", stane sa rozuzľovanie príbehu spoľahlivo predvídateľným, ale aj tak ide o film s nadpriemerným potenciálom baviteľnosti diváka. Každá časť skladačky obsahuje konskú dávku čierneho humoru a šikovní tvorcovia vás vývojom deja prevedú od zhrozenia, údivu a rozhorčenia cez pobavenie, škodoradosť a zlomyseľnosť až po uspokojenie... uspokojenie z toho, ako sa kruh uzavrel a z toho, že ste tých 82 minút nezabili celkom nadarmo. 3,5* ()

Reklama

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Tak nečakala som, že sa ani nepostavím počas celého filmu.Úžasný spôsob natočenia, tá neuveriteľná následnosť, všetko na seba dokonale naväzuje a my rozplietame dlhú reťaz udalostí odohrávajúcic sa v jednu minútu. Skvelé herecké výkony, úplne úžasná kamera, vynikajúce zapadajúci scenár, pekelne dobrá hudba, morbídne komedické vložky ako bombónik na torte. Naozaj, v tomto filme neexistuje hlavná postava, ani jeden herec nie je nepodstatný a čo je najlepšie, každý má niečo spoločné z jediným dievčaťom, ktoré zamiešalo karty. Úchvatné, famózne a neopakovateľné. No, pochúťka. 100% ()

Claw 

všetky recenzie používateľa

Skládačkový styl vyprávění mi nikdy nebyl příliš sympatický a tento snímek na tomto faktu nic pozitivního změnit nedokázal. Je pravdou, že oproti svým předchůdcům má méně chaotický děj, takže se v něm neztratíte i kdybyste chtěli, ale to vše pouze na úkor jeho kvality. Ono všude přítomné násilí či zabíjení mě prostě nebralo a když už to přeci jen vypadá nadějně, že se třeba dostaneme v čase zase o kousek dál, tak režisér udělá časový střih a my se vracíme zase zpět do role jiné postavy. Když si to tedy shrneme, tak se vlastně točíme pouze v obyčejném kruhu 5 filmových minut v rozdílných hlavních rolích. Někomu to třeba může vyhovovat, ale mě to na více, než průměrné tři hvězdičky prostě nestačí. /60%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Támhle na ulici leží lidskej penis. Někdo by ho mohl hledat." 23:14h je nebezpečnej čas. Když tou dobou sedím za volantem, tak zastavím a minutku čekám. V tuhle dobu totiž z mostu padají mrtví chlapi, nechávají se srážet nevěrný holky a občas proletí vzduchem ufiknutej penis. Zkrátka nebezpečná část noci. Zkurvený noci, ve který platí Murphyho zákony naprosto dokonale. Já jsem se přitom bavil mnohokrát a taky jsem zpozoroval zvláštní úkaz. Ačkoli jsem hodnej kluk a snažím se lidem pomáhat, tak tady jsem nelitoval nikoho. Všichni šli svýmu neštěstí naproti a proto se osudu a scénáristovi rozhodně do cesty nepletu. A taky už nikdy nebudu souložit na hřbitově opřenej o náhrobek. Není to tak bezpečný, jak to vypadá. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)
  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)

Reklama

Reklama