Reklama

Reklama

Na hrane

(relácia)

Obsahy(1)

Ostrý duel politikov s moderátorom Michalom Magušinom za účasti divákov.  Od 12. septembra 2019 každý štvrtok na Jojke. (TV JOJ)

Recenzie (4)

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa

Skutočne čudný formát na politickú reláciu. A ten vysielací čas... 😶. Zato ale nevravím, že je to ako také zlé. Čo sa týka našich politických TV relácií, tak je Na hrane kvalitatívne niekde medzi Na telo a O 5 minút 12. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Horšieho moderátora politických diskusií ako Michala Magušina sme tu ešte nemali. Tento polepetko nevie čo je profesionalita a že na moderátorovi nemá byť hneď na prvý pohľad vidieť koho voličom je. Najprv sa tam vyškieral ako pavián, nekontrolovanou motorikou lícnych svalov častokrát pôsobil rušivo, aby to zabil krásnym nestranným: "Pán Truban, pekne ste to povedali!" Nech mu dajú rovno stranícku knižku. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Koncom roka 2019 sa na obrazovke televíznej stanice TV Joj začala v pravidelných intervaloch objavovať relácia "Na hrane". Je prezentovaná ako ostrý duel politikov, ktorí diskutujú o aktuálnych politicko-spoločenských témach. V skutočnosti je to len divadlo, trápna fraška, kde dostávajú priestor šíriť svoje choré zvrátenosti liberálni fanatici a kde sú národne a kresťansky orientovaní politici pranierovaní a zosmiešňovaní. To ma vôbec neprekvapuje. Veď čo iné sa dá čakať od televízie, ktorá je hlásnou trúbou libtardov. Nedokážem však pochopiť ako sa niekto s vadou reči, podpriemernou inteligenciou a výzorom idiota môže stať moderátorom takejto relácie. V ktorej prdeli našli toho nemožného Miška Magušina? To je teda fakt odpad! ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama