Reklama

Reklama

Na hrane

(relácia)

Obsahy(1)

Ostrý duel politikov s moderátorom Michalom Magušinom za účasti divákov.  Od 12. septembra 2019 každý štvrtok na Jojke. (TV JOJ)

Recenzie (4)

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa

Skutočne čudný formát na politickú reláciu. A ten vysielací čas... 😶. Zato ale nevravím, že je to ako také zlé. Čo sa týka našich politických TV relácií, tak je Na hrane kvalitatívne niekde medzi Na telo a O 5 minút 12. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Koncom roka 2019 sa na obrazovke televíznej stanice TV Joj začala v pravidelných intervaloch objavovať relácia "Na hrane". Je prezentovaná ako ostrý duel politikov, ktorí diskutujú o aktuálnych politicko-spoločenských témach. V skutočnosti je to len divadlo, trápna fraška, kde dostávajú priestor šíriť svoje choré zvrátenosti liberálni fanatici a kde sú národne a kresťansky orientovaní politici pranierovaní a zosmiešňovaní. To ma vôbec neprekvapuje. Veď čo iné sa dá čakať od televízie, ktorá je hlásnou trúbou libtardov. Nedokážem však pochopiť ako sa niekto s vadou reči, podpriemernou inteligenciou a výzorom idiota môže stať moderátorom takejto relácie. V ktorej prdeli našli toho nemožného Miška Magušina? To je teda fakt odpad! ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Horšieho moderátora politických diskusií ako Michala Magušina sme tu ešte nemali. Tento polepetko nevie čo je profesionalita a že na moderátorovi nemá byť hneď na prvý pohľad vidieť koho voličom je. Najprv sa tam vyškieral ako pavián, nekontrolovanou motorikou lícnych svalov častokrát pôsobil rušivo, aby to zabil krásnym nestranným: "Pán Truban, pekne ste to povedali!" Nech mu dajú rovno stranícku knižku. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama