Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mentálně postižený otec, kterému odebrali dceru, musí prokázat svoji nevinu. Sedí totiž ve vězení za smrt velitelova dítěte. (Netflix)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (60)

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pôsobivý scenár, výborná réžia a skvelé herecké výkony a výprava. Je pravda, že to väzenské prostredie vypadalo aj spolu s väzňami netradične, skôr akoby v nejakom vysokoškolskom internáte. To vôbec neubralo na zaujímavosti a príťažlivosti, tohto príbehu, ktorý hlboko zasiahne človeka, presne, tam kde treba. Jeden z ďalších vydarených skvostov Tureckej kinematografie. ()

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Hoci sa nestotožňujem s tureckou kultúrou, tento film však u mňa zabodoval. Obsahuje fascinujúco dobre vykreslenú citovú drámu medzi postihnutým otcom a jeho milujúcou dcérou. Myslím, že aj USA a západ sa má čo učiť. Kamera, herecké obsadenie a zahriatie, napínavý dej od začiatku, až do konca, réžia, hudba, scenár, a ten parádny záver, proste super. Film zároveň aj motivuje, aby rodičia milovali svoje deti a zasa deti mali radi svojich rodičov, hoc sú, akí sú...Odporúčam rodinným fandom. ()

Reklama

Ivoshek 

všetky recenzie používateľa

Nápad skvělej, atmosféra hezká... Je to celé trochu naivní, ale proč ne. Asi mi vadily jen tři věci. 1) Hlavní herec se občas neudrží a jede "full retard", což, jak každý ví, není cesta k Oskarům. 2) Je tam hodně vidět, že už se točilo v Erdoganovskem Turecku, takže všichni vojáci jsou oholení, sekulární a zlí, kdežto hodní jsou pobožní. 3) Občas se to moc vleče. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Hľadala som film s Deniz Baysal a našla som tento. Vysoké hodnotenie a pozitívne recenzie sú určite na mieste. Myslela som, že sa ubránim slzám, ale ako tu už niekto napísal, zamávalo by to aj s betónovým schodom. Aras Bulut sa mi až tak nepáčil, ale malá Nisa, Ilker Aksum a Mesut Akusta boli úžasní. Turci vedia ako na drámy, či už vo filmoch, alebo v seriáloch. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek vysokému hodnoteniu som mal pred začiatkom určité pochybnosti, čakal som, že pôjde o jednoduchý príbeh so silným citovým vydieraním diváka a rozhodol som sa, že len tak na to neskočím a aby ma to dojalo, tak to musí byť fakt silné. Dej sa odvíjal podľa očakávanej šablóny s pár ťažko uveriteľnými situáciami - odsúdenie mentálne zaostalého na trest smrti (kde bol advokát? bol tam vôbec nejaký?), správanie spoluväzňov a riaditeľa väznice (aspoň že na začiatku bola bitka, inak by to ani nevyzeralo ako väzenie, ale piknik partičky kámošov), ale ako sa blížilo finále, začali mi oči slziť čoraz viac a absolútne ma prekvapil záver, ktorý som, vďaka svojmu podceneniu autorov, vôbec nečakal. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama