Reklama

Reklama

Kým si so mnou

  • Česko Dokud jsi se mnou (viac)
Trailer 1

Príbeh inšpirovaný životom súčasného amerického speváka a skladateľa kresťanskej hudby Jeremyho Campa a jeho prvej manželky Melissy, ktorej krátko pred svadbou diagnostikovali rakovinu... V septembri 1999 Jeremy Camp odchádza z Indiany do Calvary Chapel College v Murriete v Kalifornii. Večer sa vyberie na koncert kanadskej kresťanskej skupiny Kry a zoznámi sa s jej spevákom Jeanom-Lucom LaJoiom. Obaja mladí muži sa rýchlo spriatelia. Po koncerte sa Jeremy stretne s bývalou spolužiačkou Melissou Henningovou, ktorá je súčasnou Jean-Lucovou priateľkou. Jeremy s Melissou si však padnú do oka a svoje city nedokážu potlačiť, čo spôsobí medzi mužmi roztržku. Melissa však nechce Jeana-Luca sklamať a opustiť, a tak sa Jeremy vracia sám na vianočné sviatky za rodinou do Indiany. O niekoľko dní po Vianociach mu Jean-Luc zatelefonuje, že ​​Melissa je vážne chorá, a požiada ho, aby sa vrátil do Kalifornie. Pre všetkých troch to bude ťažká skúška... (TV JOJ)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (47)

castor 

všetky recenzie používateľa

Začne to jako absolutní přehlídka nejrůznějších klišé, abychom mohli zhruba v polovině obrátit hlavu vzhůru a spoléhat na Boha. Protože v životě mladého brnkálisty, teda pardon, umělce s ukňouraným repertoárem, hraje důležitou roli. U jeho životní lásky, se kterou se na koncertě osudově střetne pohledem (ano, velký dav fanoušků není překážkou), zrovna tak. Přesto se toho o obou příliš nedozvíme. Chtějí žít s vírou, poznávat a milovat. I příběh plyne ve stylu „a pak se stalo tohle, a pak zase tamto.“ Ani když se od romantiky přesuneme k „umírajícímu“ dramatu, bodů moc nenaženeme. Bohužel ani chemie mezi ústředním párem moc nefunguje. S krutými diagnózami se v posledních letech nějak roztrhl pytel. Většinou s nimi ale pomohly výtečné herecké výkony i solidně napsané dialogy. Tady to bohužel úplně neplatí. Zvládnout bezmála dvě hodiny bez cynického ušklíbání příliš nejde. 55% ()

KrestanFilms 

všetky recenzie používateľa

K tomuto filmu se raději nebudu vyjadřovat, protože v tomto případě nedokážu komentář očistit od zcela subjektivních dojmů, které zde přidávat nechci. Můžu jen říct, že je to další z řady filmu o lásce a smrtelné nemoci, který na křesťanské filmy končí trochu netradičně. A hodnocení je o filmu, nikoli o skutečném Jeremym, kterého neznám. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Reklama

angel74 

všetky recenzie používateľa

Nevěřím v křesťanského Boha, asi proto mě vyprávěný příběh zrovna moc neoslovil. Kdo ví, třeba bych byla nadšená, kdybych měla víru. V průběhu filmu jsem sice párkrát slzu uronila, ale troufám si říct, že existují podstatně kvalitnější a méně kýčovité snímky o umírání na rakovinu, než je tento, což v hodnocení prostě musím zohlednit. Naproti tomu všudypřítomná hudba s náboženskou tematikou se mi docela zamlouvala. Tvorbu Jeremyho Campa jsem doteď vůbec neznala, ale klidně bych si od něj něco dalšího poslechla. (60%) ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Začalo sa to pekne, no netrvalo dlho a záujem ma nejako opustil. Nie že by boli herci nesympatickí a nebola medzi nimi cítiť chémia, ale priebeh ich vzťahu mi prišiel príliš uponáhľaný a nevzbudzoval vo mne žiadne pocity. Veľmi významný mi neprišiel ani samotný príbeh tých dvoch ľudí, rovnako ako ani jeho filmové spracovanie. Ku koncu mi začalo trošku prekážať zapojenie viery, nádeje a Boha do takmer každej scény a dialógu, pričom za celý čas vo filme nebol snáď ani jeden silný emocionálny moment. Nakoniec jediné čo môžem oceniť je hudba, ktorá hlavných hrdinov spojuje viac než samotná viera a taktiež sa príjemne počúva, aj napriek tej gýčovosti. Potenciál tu určite bol, no vo výsledku sa jedná len o jeden z ďalších obyčajných romantických-dramatických filmov z prostredia mladých ľudí, do ktorých životov zasiahne smrteľná choroba. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $12miliónovTržby USA $9,868,521Tržby Celosvetovo $11,502,842▐ Dosť smutný príbeh o nádeji, ktorá sa takmer vyplní, kresťanské motívy mi to skôr narúšajú než nejak nadchnú svojou ako že hĺbkou, modlime sa, za lepšie filmy, ach. /55%/ ()

Galéria (105)

Zaujímavosti (15)

  • Jeremy Camp (K.J Apa), na ktorého živote je film založený, povedal, že "rozpráva môj príbeh a zdieľa to, čo Boh urobil uprostred všetkých ťažkých vecí, ktorými som prešiel, ukazuje nádej uprostred bolesti". (Arsenal83)
  • Skutočný Jeremy Camp (KJ Apa) má staršiu sestru a dvoch mladších bratov. Vo filme ich však nikde nevidno ani nie sú spomenutí. (Arsenal83)
  • Scéna z veľkého koncertu bola natočená na Hangout Fest v Alabame a vystupovali v nej skutoční návštevníci koncertu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama