Reklama

Reklama

Sexi Jexi

  • Česko Sexy Jexi (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Phil je závislý – od svojho mobilného telefónu. Nemá žiadnych kamarátov, osobný život ani žiadnu priateľku. Ale jeho status na Facebooku sa čoskoro zmení. Keď mu odíde starý telefón, kúpi si novší model s neočakávanou funkciou JEXI. Je to životná koučka a virtuálna asistentka v jednom. S jej pomocou si konečne začne užívať život a jeho závislosť na mobile postupne slabne. Lenže umelá inteligencia začne zrazu žiarliť a rozhodne sa svojmu majiteľovi poriadne komplikovať jeho milostný život... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (63)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Film o debilovi závislom na mobile, ktorým si nechá riadiť život, aby nakoniec zistil, že on dokáže byť debilom vlastne aj bez mobilu. Krásne poučné s minimom naozaj vtipných situácií a nefungujúcej romantickej chémie. Náladu zvýšia len vsuvkové feeling good piesne, ale to nezvráti ten hnusný pocit z toho, ako si tam idiot fotí vtáka alebo anál. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Jexi je nenápadný, podhodnocený outsider, jehož hodnocení nechápu, protože za poslední dobu je to jedna z těch lepších komedií. Od začátku do konce jsem se smál, hlášky se na diváka valí každou minutu a Adam Devine tady sedl perfektně. Hlavní nápad, kdy se Jexi (něco jako Siri) ,zamiluje do svého majitele a dělá mu naschvály, žárlivé scény a uráží jeho šéfa, se mi strašně líbil a užíval jsem si ho ve velkém. (sex hl. postavy s mobilem skrze nabíječku byl top celého filmu:D ) Ke konci to trochu upadá kvůli snahy o dramatický zamilovaný závěr, který bych tady vynechal a šel spíše jen komediální hi-tech cestou, ale i tak je to na subjektivní 4ku, protože jsem se bavil, jak už dlouho ne. ()

Reklama

Juto 

všetky recenzie používateľa

Romantická komédia o samotárovi, ktorý je závislý na svojom telefóne, ktorý sa zamiluje do pekného dievčaťa. Každopádne, čoskoro sa stal film viac hlúpym ako zábavným s neustálymi obscénnosťami a príliš urážlivými výrokmi (ktoré hoci hovorila žena, no zdalo sa, že to napísal muž). Je to viac o hlúposti a stereotypu, keď sa z nerda stáva cool frajer naháňajúci atraktívnu ženu. 5/10 ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Adam Devine, ktorý vyzerá ako by trpel miernou retardáciou (čiže ako vždy) je terorizovaný svojím telefónom, ktorý mu neustále nadáva a núti ho robiť šialené veci. Prečo sa to deje sa absolútne nerieši, hlavne aby sme sa mohli baviť na jeho účet. A ja som sa bavil dosť. Humor je to síce primitívny, ale funkčný a neskĺzava do nechutností. Povinná romantická linka je tiež zjednodušená na kosť, čo je zapríčinené aj mimoriadne krátkou dĺžkou filmu. Ako jednohubka fajn, šikovnejší tvorcovia mohli ale námet vyťažiť lepšie. 6/10 ()

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

Satira na osoby závislé na mobilním telefonu, bohužel nijak zvlášť zábavná. Mobilní telefon nemám, ale nedávno jsem stejně musel koukat na jeho displej. Šel jsem si do vietnamského obchodu koupit minerálky. Řekl jsem prodavači, co chci. On mi začal před obličej strkat mobil a ukazoval na modré kolečko s nápisem Mluvit. Prostě jsem měl své přání sdělit jeho mobilu. Tak jsem to udělal a na displeji naskočila má slova v překladu do vietnamštiny. Zajímalo mě, jestli ta mašinka funguje i opačně, tedy tak, že on do ní bude mluvit vietnamsky a já si to přečtu česky, jenže elektronické hejble touto schopností nedisponovalo. Nicméně se mi podařilo nakoupit kýžené jedno balení Mattoniho minerální vody. Chtěl jsem chlápkovi říct, že podle zákona musí prodejce umět česky a že mi tento způsob komunikace nevyhovuje. Pak jsem si vzpomněl, jak hrdinní Vietnamci vypráskali ze své země nejdřív Fracouze a pak Američany a jak u nás v období covidfašismu kašlali na lockdown a prodávali oblečení, když byly ostatní obchody s textilem zavřené, a usoudil jsem, že je třeba jim sem tam něco prominout. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama