Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafiánský boss Paul Vitti (Robert De Niro) je pár dní před propuštěním z věznice Sing Sing a agenti FBI se začínají rojit. Vypadá to na další zhroucení a tak je opět povolán doktor Sobel (Billy Crystal), aby nahlédl do temnot gangsterovy duše. A dojde k nejhoršímu. Vitti je podmínečně propuštěn s tím, že se o něj dr. Sobel bude starat dnem i nocí. A co hůř ubytuje si ho u sebe doma. Vitti se snaží začlenit se do běžného života seč mu síly stačí, jenže práce ve zlatnictví, restauraci, či prodejně aut se dá jen těžko sladit s návyky všemocného mafiána... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Podpriemer. Jednotka bola vtipný oddychový film, ktorý som si s chuťou pozrel opakovane. Tento diel bol však vyčpelý, bez energie a niečo mu chýbalo. Veľakrát sa ani nebolo na čom zasmiať, dialógy často pôsobili neprirodzene a hlavní herci vyzerali, že hrajú z posledných síl. Navyše, keď je pár minút nepodarených záberov vtipnejších, než celý zvyšok filmu, niekde sa zrejme stala chyba. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Na počudovanie to nestratilo kúzlo jedničky. Čo ale stratilo, je schopnosť kúzlenia s pointami vo viacerých sekvenciách a tým pádom má toto pokračovanie zaslúžený status nevydareného. De Niro a Crystal excelujú, ako vtedy, ´´priateľská´´ Lisa Kudrow je opäť iba do počtu, ale podobne ako v prvom diely je skvelá a mohla mať viacero scén, snímok by tým iba bodoval. Napriek týmto prednostiam to všetko kleslo do priemeru. Proste do etáže, v ktorom sa nachádza každý sequel, ktorý je točený na komerčný kalkul ( sú ale výnimky ). ()

Reklama

kritiklon 

všetky recenzie používateľa

Pokračování úspěšné komedie "Analyze This" z velké míry kopíruje obsah z prvního filmu. Originálních momentů co se scénáře týče je poměrně málo, než aby výrazně dějově oživilo druhý díl, který se rozhodně nemůže rovnat jedničce! Ale stále je zde dost dobrých vtípků a úsměvných situací na to, aby se dalo říci že pokračování je alespoň do jisté míry důstojné. 3,5* za 68% ()

Honey007 

všetky recenzie používateľa

Hodně velká oddechovka, bez velkého nápadu a režisérské invence. De Nira mám hrozně ráda a je hrozné se dívat, u jakých rolí skončil (i když pravda, scéna z vězení, kdy hraje katatonický šok, je opravdu dobrá, škoda jen, že jí tvůrci filmu na konci seberou herecké kouzlo). Billy Crystal je příšerný stejně jako Lisa Kudrow...ospravedlněním jim buď, že za to tak nemohou jejich herecké talenty jako spíše mdlý scénář a velmi mizerná režie. 30% ()

PeteBuck 

všetky recenzie používateľa

Problém dvojok. Proste dosť často nedávajú kvalitu predchádzajúceho dielu. Chýba ono prekvapenie, čo sa bude diať, kto sú jednotlivé postavy. Tu mi to akosi nevadilo. Bol som zvedavý, čo sa stalo s postavami z predchádzajúceho filmu a ako sa s tým tvorcovia popasujú. Obrat Paula Vittiho späť k mafiánskemu spôsobu až tak prekvapivý nebol, Ben Sobel bol zábavný, more vtípkov. Problém bol trochu dej, ktorý bol v druhej polovici trochu fádnejší. Ale spôsob ako sa DeNiro/vitty vysporiadal so svojími protivníkmi bol trochu naivný, ale celkovo je tento film príjemnou oddychovkou. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (2)

  • Striptérka, které dá Ben Sobel (Billy Crystal) mince jako spropitné, je známá pornoherečka Gina Lynn. Celá scéna byla Crystalovou improvizací a původně se ve finálním sestřihu neměla objevit. Proto není Gina uvedena v závěrečných titulcích. (kenny.h)

Súvisiace novinky

Travolta je král mafiánů

Travolta je král mafiánů

13.04.2011

Jednou už velký comeback díky postavě gangstera slavil. Tenkrát byl ale pouhým pěšákem, teď bude rovnou největším americkým zločineckým bossem. V epickém dramatu Gotti: Three Generations si John… (viac)

Reklama

Reklama