Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vianočná romantická komédia v réžii Jakuba Kronera s výnimočným hereckým obsadením, natočená v zimnom prostredí Vysokých Tatier. Scenár filmu sa začína pár dní pred Vianocami a končí na Nový rok a cez množstvo komických, ale i romantických situácií ukazuje, že láska má veľa podôb, ale nakoniec si každého nájde. (Continental film)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (276)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Nejako sa mi do toho nechcelo, ale prečo nespraviť frajerke radosť pred sviatkami, že áno. Na tomto filme nebolo nič také čo by ma zaujalo s trailerov, no mám rád Maštalíra a tak isto aj mladý Kroner ako režisér nieje zlý (jeho Lóve radím medzi to najlepšie zo slovenskej tvorby). Ale k filmu. Čo teda ten film ponuka ? Predovšetkým peknú vianočnú atmosféru, zasneženú prírodu okolo Štrbského plesa, pekne vyzdobený a nasvietení hotel, fajn kameru, jojkarský hercov zo seriálov a príbeh, ktorý je pripomína skromnejšiu verziu lásky nebeskej. Priznám sa, že úvod ma celkom bavil, vtipy sa celkom podarili, pikantný slovník nechýba a obzvlášť ma zaujal Maštlír, ktorý mal asi najvtipnejšie a najlepšie scény ("vraj tvrdený plast, kurvy šikmooké"). Iný herci a ich postavy a príbehy ma toľko nezaujali, ale nemôžem povedať, že by som sa nudil. Cez vianočne sviatky a na slovenske pomery je vlastne tento film celkom príjemné prekvapenie. Škoda len, že záver bol taká klasika, ktorá už nebaví tak ako na začiatku. 60% - 3* ()

bari68 

všetky recenzie používateľa

Ďalši z celej rady česko-slovenských vtákovin poslednej doby majúci aj rovnaký koncept plus dej odohrávajúci sa v Tatrách , či inde na horách ( Špindl 2, Román pro pokročilé, Ženská na vrcholu a.i. ). Slabota, jeden, dvakrát za celý film vtipný moment. Na komédiu pramálo, ostatné scény len trapasy. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Šťasný Nový Rok" ako decembrová vianočná slovenská komédia ma nakoniec celkom príjemne prekvapilo. Nemôžem povedať, že by išlo o super silný film, ale viac-menej splnil všetko čo som od neho očakával. Mal v sebe dobrú vianočnú a novoročnú atmosféru, mal niekoľko podarených fórov, ktoré ma úprimne pobavili, nemali sme tu žiadne vysoko otravné postavy a nemal som problém sledovať to od začiatku do konca. Takže nebudem sa sťažovať, že som na to mrhal svojim časom. Nie všetko je ale úplne skvele spracované. Soundtrack filmu mi občas pasoval a občas vyslovene pílil uši. Valika občas vie byť trošku teatrálna, no časť kedy opitá behá po chodbe hotela a hľadá svoju izbu ma úprimne pobavila. Neviem čo to o mne vypovedá, len taká je skutočnosť. Najväčší problém filmu sú jeho príbehové linky. Nemyslím si, že je v nich veľká dávka kreativity alebo nejakej originality. Viac-menej viete všetko odhadnúť od začiatku do konca a potom sú vo filme nejaké vsuvky, ktoré dokopy ani tam byť nemuseli. Lebo nikam príbeh neposúvajú ďalej. Ale ak človek od toho nečaká najväčší filmový zázrak a chce sa len zasmiať, tak to má v sebe pár dobrých momentov. Ja som si z toho odniesol viac, než som si pôvodne myslel a som spokojný. Dokonca sa nebránim k filmu ani vrátiť. Hodnotenie: B ()

Danqo 

všetky recenzie používateľa

Nestojí to za hlbší komentár – reklamné spoty na hotelové rezorty väčšinou nepotrebujú hodnotenie verejnosti. Nestálo to ani za ten čas. Ale nôž som si do očí počas filmu nebodal. Emília V. ma dostala do kina a vďaka nej som zostal v kinosále – ona to zvládla, zvládnem to i ja. Inak hromada stereotypov, nepravdepodobných charakterov, naivného deja, ľudí z vyššej triedy správajúcich sa ako z nižšej triedy pre ľudí zo strednej triedy. ()

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Jako promo hotelu Kempinski je to slušné. Jako celovečerní film naprosto příšerné, přičemž začátek a dlouho dobu po něm to mělo odpadové parametry. Snad jen že Pauhofová je v současnosti asi nejhezčí cs herečka, pěkná je i Kadeřávková (jakkoliv její roli měla dostat, jako už ostatně asi dvacetkrát, nejznámější dilinobloggerka skutečná, totiž Dominika M.) a to samé tvrdím i o Marcinkové, líbila se i Nina Petrikovičová. Když se ale odvíjí scénář s motivací a vlastnostmi postav jak po třicáté přes kopírák, jednomu ztuhne úsměv. Prachaře mám rád protože vypadá úplně stejně jako jeho děda, role se mu ale nedaří a ne a ne trefit něco pořádného. VIDĚNO ve slovenském 5.1 znění, tj. české postavy mluvili česky, ostatní slovensky. Vidět to celé v češtině musí být opravdu "zážitek". ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Do role Štefana byl původně obsazen Štefan Kvietik, ten však nakonec od projektu odstoupil a byl nahrazen Jiřím Bartoškou. Právě kvůli Kvietikovu obsazení se k projektu přidala Emília Vášáryová, která se s ním především během 70. let potkávala na televizních obrazovkách i divadelních prknech, kde spolu často tvořili pár. (jezurka42)

Reklama

Reklama