Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Česko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh je voľným pokračovaním úspešného filmu Šťastný nový rok. Začína sa na Silvestra, keď Marek (Ján Koleník) požiada Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Jej súhlas rozpúta bláznivý kolotoč udalostí, predchádzajúci ich svadbe v nádhernom prostredí pri „československom“ mori v Chorvátsku. Trojica Haniných priateliek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a ich rodiny opäť vnášajú do zdanlivo jednoduchej prípravy svadby dobrodružstvo, napätie, zábavu a niekedy aj drámu. Zatiaľ čo jedna z nich je momentálne bez partnera, druhá má okolo seba hneď dvoch súperiacich sokov a tretia manžela, ktorý svojou bezstarostnosťou už naozaj prekračuje všetky hranice (v tomto prípade dokonca hranice schengenu). Všetci v podstate nechtiac robia všetko pre to, aby zamilovanej dvojici svadbu skomplikovali, alebo ich vlastným príkladom odradili, až tak, že k nej skoro ani nedôjde... (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (108)

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Už je to víc jak rok a půl, co jsem viděl ten první film, tak mi chvíli trvalo, než jsem se v osobách zorientoval. No, není to žádná extra podívaná, to rozhodně ne, ale jako úplný průser to taky nevidím. Dobře se koukalo na celkem příjemné prostředí, mně z ústřední dámské čtveřice především na G. Marcinkovou a T. Pauhofovou, no a "dánský imfluencer. Zabili ho.", tak ten to zabil:). ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Zasněžený bedekr Slovensko-Maďarsko vystřídal letní bedekr Chorvatsko. Líbezný kýč sestavený z obrázků jak z katalogu cestovní kanceláře by nemělo smysl ani komentovat (celé je to tak prostoduché a wtf jako závěrečná scéna s neorganicky vloženým rádoby bollywoodským tanečkem), ale hlavní čtveřice je absolutní eye candy potěšení. A to tak, že velmi. Pauhofová-Lišková-Marcinková-Norisová jsou společně v letních šatech tak pěkné, že se na nějaký film měly vykašlat a místo toho měly poslat do světa velkoformátový kalendář ;) ()

Reklama

ti88na 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel ma celkom bavil, nebola to žiadna sláva, ale funkciu vypnutia mozgu to splnilo. Zato tento druhý už nedokázal upútať ani ako reklama na Chorvátsko, aj vzhľadom k tomu, že bežný človek sa skôr stotožní s Účastníkmi zájazdu ako týmto okázalým luxusom. Príbeh bol kde? Malo to vôbec nejaký príbeh? Ani som si nevšimla čo je blbé. Kvôli nepochopiteľnému predabovaniu ma nebavil ani Maštalír, ktorý zábavu ťahal v prvom diely. Pritom najviac sa mi žiadalo predabovať Pauhofovú, ktorá sa nedala počúvať a neskutočne ma iritovala. Záverečný indický tanec som už ani nemala snahu pochopiť. ()

Rada odpad!

všetky recenzie používateľa

Chtěla jsem si v sychravém počasí zpříjemnit den, ale tímto odpadem to opravdu nešlo, dodívala jsem se až do konce, dokonce až na tu stupidní závěrečnou píseň s tancem a jediný co mi znělo v hlavě byla známá hláška: ,,Jdu blejt velebnosti". Jak může někdo tak plýtvat penězi a talentem, co to má vůbec být, tato slátanina s Bollywoodským koncem? Příště se musím vyhnout podobným hnusům, abych si nekazila náladu. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Patrně o chlup lepší než první film. Už jen díky tomu, že tu není Prachař. Na druhou stranu příběh Bartošky a Vašáryové se minule uzavřel, takže tady fungují už vyloženě jen jako stafáž, aby se mohlo říkat, že se vrátili (téměř) všichni z jedničky. Holky tentokrát řeší svý příšernosti v Chorvatsku. Nejsou tu tedy hory a alespoň náznak vánoční atmosféry. Na druhou stranu je tu občas scéna, která je tak pitomá, že mě donutila se usmát (spadlý mobil do moře, vedle paddleboardisty, toho to vyděsí a spadne do vody - tohle je nejvtipnější scéna filmu, jo až tak je to špatný). Jednička ale neměla ani tohle, ani pitomou scénu, u který by se divák mohl zasmát nějaký kravině, jakože někdo někam spadne. Jestli má být Jakub Kroner zástupce nastupující generace českých režisérů, tak ať se sbalí i s maminkou a jdou...nejlépe do Ruska. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama