Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Horor
  • Krátkometrážny

Recenzie (1 769)

plagát

Slovo (2022) 

Celkom dobré, ale viacej by sa tomu hodilo divadelné zpracovanie, komornejšie.

plagát

1984 (1984) 

Asi niesom prvý ani posledný, ktorý bude zrovnávať s knihou. Musím povedať, že tá má úplne emočne rozsekala na kúsky. Podobne to bolo aj s dolním, Hurt je fenomenálny ako aj spomínaná predloha, ktorá hlavne v dnešnej dobe je, bohužial, úžasne nadčasová.

plagát

Posledné preteky (2022) 

Krásny príbeh o nezdolnom priaťelstve, skvelo napísané a herci ,teda hlavne Olda Kaiser zraje ako víno. Díky !

plagát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Alfou a omegou celého filmu je u mňa jednoznačne Kozub, ktorý svojími grimasami a hláškami drží nejakú úroveň. Inak je film na hrane absurdity a sebatrápnosti, ktorú musíte brať s nadhladom.

plagát

Iveta (2022) (seriál) 

Som rád že Iveta zostala len 3-dielnou sériou o jejich počiatkoch a prvej láske, ktorá tu bola zobrazená celkom demystifikovane a nezostala v našich očiach ako obeť bulváru. Naviac dobré herecké výkony hlavných protagonistov.

plagát

Vražedné stíny (2022) (TV film) 

Samotní herci sú ok. Tu niet čo vytknúť, ale scenár je hotová katastrofa, naviac neohrabané, slátané a dosť som sa miestami strácal. Technicky to Svobodsa zvládol, ale potenciál tu mohol byť o triedu na vyššie úrovni.

plagát

Stíny v mlze (2022) (seriál) 

Jedna zo slabších krimináliek ČT. Začiatok sľubný, ale ďalej je linka s Hanušom naťahovaná ako turecký seriál a kvalita detektívky klesá niekde ku hranici Kriminálky Anděl, Modrava a.i. ,,skvosty,, Novy.

plagát

Podozrenie (2022) (seriál) 

Typický príklad kde film stojí na hlavnej postave a tá ťahá bremeno na seba. No a výsledok? ...Už tady asi 1001 krát zmiňované a ospevované výkony Melíškovej, či Barešovej. Ale...nedá sa inak, ČT znovu a znovu boduje. Vďaka!

plagát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Je to gore, ako má byť, to sa musí nechať, ale toto je prvé a aj posledné plus, ktoré by som o tomto filme zmienil. Až na výnimky je to bez atmošky, herci sú nesympatický, figurky bez žiadnej známky nejakého vyžiarujúceho fluidum, či faktoru x. Aj cez nízku stopáž ma to miestami nudilo, a aj keď v tomto žánru je treba byť nad nejakými (ne)logickými situáciami nad vecou, tak skoro až takmerná ,,nesmrteľnosť,, hlavného padúcha ma dostávala do vývrtky.     P.S. Asi viditeľná inšpirácia v Halloweene a Myersovi. Tam to je ešte o level vyššie.