Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa teroristi snažia ovládnuť let Berlín-Paríž, tichý mladý americký druhý pilot sa snaží zachrániť životy cestujúcich a posádky a zároveň nadviazať prekvapivé spojenie s jedným z únoscov. (dixx)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (57)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Filmy z leteckého prostredia majú vždy veľký potenciál, a v tomto prípade Vollrath vsadil na populárnu tému teroristického vyčíňania. Trochu som sa obával, či to neskĺzne to nejakého absurdného akčného žánru, no napokon som rád, že film mal skôr psychologický rozmer a celé to pôsobilo celkom realisticky. Všetko sledujeme len z kabíny pilotov, takže nemáme vôbec predstavu, čo sa dialo v priestore medzi cestujúcimi - čo mi prišlo občas aj ľúto. Trochu nepochopiteľné mi príde to, že sa nikto z cestujúcich nechcel zahrať na hrdinu - obzvlášť, keď museli vidieť, že ich jediné zbrane sú kusy ostrého skla (čo im zvestoval aj samotný Tobias). Ale inak to bolo určite zaujímavé a nervydrácajúce. Čudujem sa však Tobiasovi, že mu prišlo ľúto hajzlíka, ktorý ho síce v jednom momente zachránil, no len pár minút predtým mu zabili partnerku. Osobne by som asi nemal zľutovania... Joseph Gordon-Levitt ako vždy skvelý! 4* ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Tento pochmúrny film nie je príliš rozsiahly, celý film sa odohráva v pilotnej kabíne. Ale kde sa tento film stane výborným, je vďaka intenzite z desivého scenára. Čo sa mi na ňom páčilo je to, že sa nesnažil vytvárať falošné príbehy alebo hlúpe nápady, ktoré väčšina filmov vkladá, aby mala zábavnú hodnotu. Hlavná postava, aj keď je pod obrovským tlakom urobí to, čo by urobili väčšina ľudí, ktorí sa do tejto situácie mohli dostať. 6/10 ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Jako film je to dobrý, ale čím více se blíží konci tím je to větší a větší píčovina. Za 1 v podstatě stačilo sejmout jen toho jednoho únosce ten jediný nejspíše uměl pilotoval letadlo toho zabít (a že těch příležitostí měly a nejspíše by bylo po starostech) a byl by klid ve skutečnosti by ho zabil nejspíše hned poté co zabil toho jednoho pilota Za 2 ten nervově labilní by si bez bez toho pilota ani neusral (natožtak dělal něco s letadlem) tak, že by ho nejspíše nezabil tam to stačilo pouze využít a sejmout ho místo psychologické hry na city Za 3 Nevím jestli by se ta posádka opravdu vzbouřila (11 září byla tehdy výjimka a to jen kvůli tomu, že věděly jak dopadly minulé unesené lety věděly, že umřou a chtěly bojovat) spíše bych řekl, že by to měly pohlídané Za 4 ani ten jejich plán nedává smysl první chtějí kamsi odletět pak to shodit na Hannover hlavně, že říkaly, že tam nepoletí. 60 procent P.s. ty 2 hvězdičky a méně chápu za prvé ne každému to sedne a za druhé těch píčovin je tam strašně moc ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobre natočený snímok z pohľadu pilota v kokpite. Amazon do toho zainvestoval a je to lepšie ako väčšina netflix sračiek. Rutinu, ktorú len tak nevidíte vystrieda prepad moslimských hovien a boj nie len o to, udržať sa vo vzduchu a núdzovo pristáť, ale aj o životy pasažierov a hlavne, ten svoj. Titulky k nemeckým pasážam by boli isto výhodou, ale tie kecy veľmi dej neposúvali. Adrenalín opadne niekde nad Hannoverom a stáva sa z toho umelo naťahovaná kecavá dráma, kedy nerozumiete skoro ničomu. Od konania pilota, cez moslimana až po nečinnosť zásahovky. Dúfam, že z toho amíci neurobia dvojhodiný remake s Tomom Hanksom a Mattom Damonom. 3 z 5 ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Klaustrofobické thrillery mám rád, stejně jako film United 93, takže jsem od 7500 vzhledem k Josephovi Gordon-Levittovi v hlavní roli očekával dost, byť jsem si byl vědom, že to je budgetový film. Důvodem pro nižší hodnocení, než jsem měl zprvu v plánu, je poslední třicetiminutovka. Natočené je to parádně, napínavé to je hodně, ale v posledních momentech stopáže, tedy kdy měl film gradovat, se začal naopak hrozně táhnout a namísto strhujícího finiše to celé tak nějak vyšumělo a působilo nedotaženě. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama