Reklama

Reklama

Kickboxer David chce pomstiť smrť svojho brata aj priateľa, ktorých zabil bezcitný zápasník. Druhý diel filmovej série je ďalšou vstupenkou do arény, kde sa konajú brutálne súboje v kickboxe.
Zmrzačený bezcitný a surový zápasník Tong Po nedokázal zniesť porážku od Američana Kurta Sloana, a tak ho po víťaznom zápase brutálne zavraždil. O tom sa dozvie Kurtov mladší brat David, ktorý vedie v Spojených štátoch rodinný podnik – telocvičňu, kde učí mladých zápasníkov bojové umenia. Keď Tong Po zabije v zápase Davidovho najtalentovanejšieho žiaka Briana, David to už nevydrží a rozhodne sa vražednému monštru pomstiť, hoci vo svojej podstate filozofiu pomsty neuznáva. Vyzve thajského kráľa arény na boj na život a na smrť... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (12)

  • Väčšina bojových scén sa odohráva v aréne, ktorá je v skutočnosti súčasťou Californskej univerzity v Irvine. Väčšinu divákov tvoria práve študenti tejto školy. (beso74)
  • Žiaden z dvojice hercov Sasha Mitchell alebo Michel Qissi sa v záverečnom súboji ani len nedotkli rozbitého skla. "Sklo", v ktorom majú obalené päste, je v skutočnosti silikónový ľad. Záber, v ktorom David Sloan (Sasha Mitchell) ponára svoju ruku medzi črepiny skla je natočený pomocou falošnej ľudskej ruky - dielo experta Tigha Barryho. (beso74)
  • Počas úvodných titulkov je možné vidieť Davida (Sasha Mitchell) spolu s jeho dvoma bratmi, sú to však úplne iní herci, ako tí z prvej časti. (beso74)
  • Sasha Mitchell ve filmu využil své zkušenosti z osobního života. Herec je amatérským mistrem světa v Kickboxu a držitelem černého pásů v Taekwondu. (Lajty)
  • Cary-Hiroyuki Tagawa, Michel Qissi a Vincent Klyn tvoří ve filmu thajské trio. Z Asie však přitom pochází jen Tagawa. (Lajty)

Reklama

Reklama