Reklama

Reklama

Duch 2: Láska navždy

  • Česko Láska navždy (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dvaja zamilovaní tínedžeri Riley (Alexandra Shipp) a Chris (Nicholas Hamilton) sú rozdelení tragickou autonehodou. Zatiaľ čo Riley sa obviňuje za smrť svojho priateľa, Chris uviazol na Zemi ako duch. Našťastie, obaja nájdu spôsob, ako sa znovu spojiť. V milostnom príbehu, ktorý presahuje všetky aspekty života i smrti, sa Riley a Chris musia podrobiť najťažšej skúške zo všetkých – jeden druhého nechať odísť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (15)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Režisér Scott Speer po Midnight Sun sa rozhodol natočiť ďalší romantický príbeh, kde dominujú tragické a dramatické prvky. (Jeho rozhodnutie je pochopiteľné, pretože „Midnight Sun“ nedopadol zle.) Príbeh o dvoch mladých zamilovaných, ktorý sa skončí predčasne a tragicky. Film viac zameriava na „korektné“ ukončenie ich vzťahu, s myšlienkou „život ide ďalej“ a že „ty za to nemôžeš“. Potenciál „druhého sveta“ nie je dobre využitý. Jeho spojenie s reálnym svetom nie vždy je ideálny (je vidieť, že tvorcov inšpiroval aj film Ghost, ale od jeho kvalít sú ďaleko). Scenár má niekoľko nedostatkov a film nestojí na pevnejších základoch. Tretiu hviezdu dávam dvojici A. Ship / N. Hamiltom (vekový rozdiel medzi nimi nie je nijak vidieť), pretože ten (potrebný) kontrast medzi nimi je v podstate v poriadku. V tejto filmovej subkategórii sú aj kompaktnejšie snímky. P.S.: Súhlasím s poznámkami, že blonďavé vlasy pre Famke Janssen sa nehodia. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $846,294▐ Trošku až nečakane ale táto ducharina až nadmieru dobre fungovala. Nápadito premyslené, herci dosť slušne hrajú, aj keď blonďatá Famke Janssen skôr svojím výzorom postraší. /75%/ ()

Reklama

veverysiak 

všetky recenzie používateľa

Vôbec nerozumiem tomu, prečo sa točia takéto prisprostasté vykrádačky slávnejších, síce tiež prihlúplych, ale aspoň kvalitnejšie spracovaných kúskov, jediné, čo môžem na tejto tínedžerskej fantasmagórii oceniť, je marketingová prezentácia, dal som sa nachytať na upútavky, ale na toto plne platí výrok môjho prapredka: "Z hovna bič neupletieš!", takže 15%. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Toto je teenagerský Duch alebo teda Duch 2, ale chlapec nemá charizmu Swayzeho a samozrejme ani to dievča nemá na Demi Moore. A celé sa to vanie v inej atmosfére, myslím, že tú umelú romantiku pretláča smrť. Začína aj končí sa to smrťou a počas celého deja sa rieši len smrť v tom pochmúrnejšom šate. Samozrejmosťou je, že všetky páry sú tu čiernobiele, inak to v USA už ani nejde. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Námět je neskutečně libivá záležitost. I z toho důvodu jsem si říkal, že Lásku navždy zkusím. Navíc i Půlnoční láska od stejného režiséra byla z podobného ranku, tak jsem tu úplně neočekával průser. Ten se ale dostavil záhy. Scénáristi si s námětem dělali co chtěli, nedával vůbec logiku. Nejtrapnější scéna byla ta lekce krájení brambor. To jsem si říkal, že dál už to dojít snad nemohlo. Jenže pak pokračuje sérii nelogičností a já měl co dělat, abych tuto Hallmark friendly záležitost vůbec dokoukal. Co naplat, že herecká dvojka byla fajn. Tady to sestřelil neskutečně blbej scénář. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama