Reklama

Reklama

Duch 2: Láska navždy

  • Česko Láska navždy (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dvaja zamilovaní tínedžeri Riley (Alexandra Shipp) a Chris (Nicholas Hamilton) sú rozdelení tragickou autonehodou. Zatiaľ čo Riley sa obviňuje za smrť svojho priateľa, Chris uviazol na Zemi ako duch. Našťastie, obaja nájdu spôsob, ako sa znovu spojiť. V milostnom príbehu, ktorý presahuje všetky aspekty života i smrti, sa Riley a Chris musia podrobiť najťažšej skúške zo všetkých – jeden druhého nechať odísť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (15)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $846,294▐ Trošku až nečakane ale táto ducharina až nadmieru dobre fungovala. Nápadito premyslené, herci dosť slušne hrajú, aj keď blonďatá Famke Janssen skôr svojím výzorom postraší. /75%/ ()

xray0045 

všetky recenzie používateľa

Variace na ducha ktera se nepovedla.Hlavni predstavitele jsou nemastni neslani, jejich spojeni je dost roubovany. Paradoxne Famke Janssen ve vedlejsi roli zahrala mnohem lepe. Pribeh predvidaleny a tuctovy. Dokoukat to je dost vyzva. Jako lakmusovy papirek pusobi i to ze to znechutilo nezne pohlavi, ktere si v cervenych knihovnach libuje takze ac se jedna o umele sladidlo, romantika to neni. ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Námět je neskutečně libivá záležitost. I z toho důvodu jsem si říkal, že Lásku navždy zkusím. Navíc i Půlnoční láska od stejného režiséra byla z podobného ranku, tak jsem tu úplně neočekával průser. Ten se ale dostavil záhy. Scénáristi si s námětem dělali co chtěli, nedával vůbec logiku. Nejtrapnější scéna byla ta lekce krájení brambor. To jsem si říkal, že dál už to dojít snad nemohlo. Jenže pak pokračuje sérii nelogičností a já měl co dělat, abych tuto Hallmark friendly záležitost vůbec dokoukal. Co naplat, že herecká dvojka byla fajn. Tady to sestřelil neskutečně blbej scénář. ()

ElleElie 

všetky recenzie používateľa

Nápad to byl dobrý, ale bohužel zpracování se mi vůbec nelíbilo. Kdyby podobný příběh natočili podle nějaké knižní předlohy, udělali by líp. A že je takových velmi povedených knih s podobnou tématikou. Neurazilo to, ale skoro to na mě působilo jako špatný TV film. Postrádala jsem tam tu správnou hloubku. Hlavni obsazení mne ničím nenadchlo a osobnosti hrdinů také ne. Opravdu škoda. ()

veverysiak 

všetky recenzie používateľa

Vôbec nerozumiem tomu, prečo sa točia takéto prisprostasté vykrádačky slávnejších, síce tiež prihlúplych, ale aspoň kvalitnejšie spracovaných kúskov, jediné, čo môžem na tejto tínedžerskej fantasmagórii oceniť, je marketingová prezentácia, dal som sa nachytať na upútavky, ale na toto plne platí výrok môjho prapredka: "Z hovna bič neupletieš!", takže 15%. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama