Reklama

Reklama

The Clash - I Fought the Law

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Veľká Británia, 1979, 3 min

Recenzie (5)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Boj skupiny The Clash se zákonem bych zařadil do sborníku Naše slavné prohry. Sice mám raději vítězství, ale tahle forma mi taky celkem vyhovuje. Horší je to s klipem, protože to je poněkud nesmyslný mix koncertu, policie, Nicaraguy, animáků a pobíhání po městě, ale já jsem na tomhle nadšeně vyrůstal, takže pod čtyři hvězdy jít nemůžu. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Londýnska hudobná skupina The Clash patrí medzi najvýraznejšie a najkultovejšie punk rockové kapely. Sformovali sa v roku 1976 a aktívne hrali desať rokov. Boli to priekopníci klasického britského punku. V roku 1986 ukončili svoju činnosť. Vydali za tú dobu šesť oficiálnych albumov a natočili desiatky video klipov. Jednym z nich je i veľmi podarený old schoolový klip z roku 1979 ku skladbe "I Fought the Law". **** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že so zákonom bojujeme celý život, ale len z toho dôvodu, že sa prikláňa viac k horným 10 000tisícom, ako k ľuďom, ktorý tie peniažky vyrobia. A čo na to The Konflikt? Vo svojom videoklipe to podali skvelo. Ale... ()

tomala4 

všetky recenzie používateľa

Prvú verziu piesne "I Fought the Law" napísal v r. 1958 Sonny Curtis (člen skupiny The Crickets, kde pôsobil aj Buddy Holly) a v r. 1959 ju táto skupina nahrala. https://www.youtube.com/watch?v=C4Z9wq8d0lk V r. 1966 ju spopularizovali The Bobby Fuller Four. https://www.youtube.com/watch?v=Zg24G3x0oQQ Neskôr sa táto rokenrolovka dočkala viacerých prerábok v rôznych štýloch ako country, folk, a aj punk.. A z punkových verzií doporučujem okrem The Clash https://www.youtube.com/watch?v=AL8chWFuM-s ešte verziu od Dead Kennedys https://www.youtube.com/watch?v=Fq-pVNQcaLQ ()

Reklama

Reklama