Reklama

Reklama

Tenkrát poprvé

(seriál)
  • USA Never Have I Ever
Trailer
USA, (2020–2023), 19 h 5 min (Minutáž: 22–33 min)

Kamera:

Rhet Bear

Hrajú:

Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Ramona Young, Martin Martinez, Mark Collier, Isai Torres, Adam Shapiro, Lee Rodriguez, Gilberto Ortiz (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(40)

Obsahy(1)

Američanka indického původu prodělala traumatický rok a teď chce hlavně místo outsidera být oblíbená. Jenže kamarádi, rodina ani její pocity jí to neulehčují. (Netflix)

Recenzie používateľa IZFNP k tomuto seriálu (3)

Série 2 (2021) (S02) 

Seriál, pri ktorom sa u mňa konštantne striedajú pocity trápnosti, šťastia, pobavenosti a hejtu. A pri pohľade na 30ročného tínedžera Paxtona aj nadržanosti. Áno, hlavná postava je 80 % času na facku, ale scenár je svieži a zábavný a rozkošný a jednoducho baví. Len by som sa chcela vyhnúť už tretej sérii, kde sa Devi bude plácať medzi dvoma borcami, a pritom nevedieť, ktorého vlastne chce. ()

Série 3 (2022) (S03) 

Výrazne viac znesiteľná séria ako tá pred tým, ale stále rovnako energická (ok, streštená) a zábavná. Hrdinka dospieva a s tým našťastie ubúda jej cringe scén - ale nebojte, aj tie sú tam. Viackrát za sériu som si povedala, že sa scenár zachoval lepšie, než som čakala, a teda bola príjemne prekvapená. Ale inak je Never Have I Ever stále to isté, a keď vás to baví, proste vás to baví. ()

Série 4 (2023) (S04) 

Po troch cringe sériách balzám na dušu. Dospelé a extrémne uspokojivé ukončenie jednej éry. ()

Reklama

Reklama