Reklama

Reklama

Don Matteo

(seriál)
Taliansko, (2000–2022), 261 h 53 min (Minutáž: 45–120 min)

Scenár:

Mario Ruggeri, Carlo Mazzotta, Mauro Graiani, Alessandro Bencivenni (viac)

Hrajú:

Terence Hill, Nino Frassica, Flavio Insinna, Nathalie Guettà, Francesco Scali, Pietro Pulcini, Pamela Saino, Gastone Moschin, Sydne Rome, Pino Ammendola (viac)
(ďalšie profesie)

Série(13) / Epizódy(265)

Obsahy(1)

Do talianskeho stredovekého mestečka Gubbio prišiel svojho času z Mexika nový farár Don Matteo Bondini (Terence Hill), ktorý si svojim úsmevom, zmyslom pre humor, ale aj silnou túžbou po spravodlivosti získal srdcia všetkých ľudí. Don Matteo nestrpí násilie a neprávie páchané na ľuďoch, a preto sa vždy zapletie s miestnymi kriminálnikmi.... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

když to tak sleduju a to hodnocení jak klesá... kolika let se může dožít takový kněz? O_o

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

kl1styr

tak na csfd to treba rozhodne brat s rezervou rovnako tak aj fakt, ze to tu hodnotilo len nieco cez 1000 ludi. To je len hrstka porovnatelna velkostou s niektorym futbalovym fanklubom. Na imdb to hodnotilo ale este menej ludi, takze v tuto chvilu sa mozme zhodnut na tom, ze hodnotenie je tu celkom subjektivne.

Asi to bude tym knazom a cr.

kl1styr

kl1styr (hodnotenie, recenzie)

Myslim, ze tenhle serial ma tak spatny hodnoceni na csfd jen kvuli tomu, ze je o knezi (lidi v cr maji velkou averzi vuci vericim). Proc to ma na imdb 6,7, to mi vysvetlete?:)

na príspevok reagoval breeder, Prometheus69

Uživateľ kl1styr zmazal svoj príspevok.

Petike

Petike (hodnotenie, recenzie)

Na Dona Mattea mi nesiahajte ! Aspoňže tu tentokrát spolu so Spencerom nikomu nerozbíja držku... :-))) Je to pekný a pozerateľný seriál s milým, neurážlivým humorom. Šéf carabinierov je však bezkonkurenčne najhaluznejšiou postavičkou v ňom...

Reklama

Reklama