Reklama

Reklama

Bež!

  • Slovensko V zajatí (viac)
Trailer 2

Pred materinskou láskou sa nedá uniknúť. Z bezpečného prístavu matkinho náručia sa však niekedy môže stať smrtiaca hrozba. Mladé dievča Chloe o tom vie svoje. Je na vozíku a vyrastá osamote, izolovaná od sveta, iba so svojou milujúcou mamou. Ich vzťah a život sa môže zdať bežným ľuďom zvláštny, možno až znepokojujúci, nikto však nemôže mame Diane uprieť urputnú snahu chrániť svoju dcéru, starať sa o ňu až do roztrhania tela a mať ju pre jej vlastné dobro stále pod dohľadom. Chloe má množstvo zdravotných problémov, potrebuje starostlivosť na plný úväzok a s oddanou mamičkou tvorí zohratú dvojicu. Keď sa však v sedemnástich chystá na vysokú, začne odhaľovať čoraz desivejšie tajomstvá. Namiesto odpovedí na otázky sa od svojej mamy dočká len ďalších obmedzení. Chloe je pripútaná k invalidnému vozíku, z oceľovo pevného materinského objatia však musí za každú cenu utiecť. Odpovede na jej otázky sú totiž ešte strašnejšie, než si dokázala predstaviť. (Bontonfilm SK)

(viac)

Diskusia

fedoo

fedoo (hodnotenie, recenzie)

Táto zaujímavosť neplatí: "Název filmu se objeví až během závěrečných titulků."

Názov filmu sa objaví hneď na začiatku. Slovíčko "run" zostane na obrazovke potom čo sa objaví zoznam chorôb s popismi.

tron

tron (hodnotenie, recenzie)

Spoiler. Čiže štát nevedel, že jej dcéra umrela? Veď to bolo oficiálne úmrtie s úmrtným listom! A Diane následne normálne existuje v spoločnosti s dcérou a tá spoločnosť nevie, že dcéra zomrela? To sa nikdy neprevalilo, že jej skutočná dcéra umrela? Alebo Diane proste prišla k pediatrovi s bábätkom, povedala mu, že je to jej dcéra a ten jej uveril? Dostávala na dcéru nejaké príspevky od štátu? Na tú dcéru, o ktorej štát musel vedieť, že dávno umrela? A pôrodnica, z ktorej bábätko ukradla, bola tá istá, v ktorej Diane prišla o dcéru? Polícia si nedala do súvisu únos bábätka s nedávnym úmrtím iného bábätka?

Isomut

Isomut (hodnotenie, recenzie)

Všimli ste si v scéne keď Chloe prezerá obsah krabice, že sú v zábere dva (možno aj tri) páry rúk? :/

NewScream

NewScream (hodnotenie, recenzie)

ElNino17

Tobě to hlava nebere a přitom je tak snadné vysvětlení, léta známé a není třeba ani velkou inteligenci aby na to člověk přišel i sám. Takže: Není povinnost překládat název doslova, že jak vidno často. A to tě mohlo právě trknout, že to bude jinak. Každý distributor v každé zemi může (pochopitelně SE SOUHLASEM výrobce filmu) dát takový název pod kterým se bude lépe prodávat/zaujme v té či které zemi. Teď se bavím obecně. Každá země nemusí původnímu názvu rozumět, někdy může být název spjatý s historií té země nebo událostí, kterou cizinci neznají. Nebo na něco narážet, každý lidé jsou jiný v jiných zemích a reagují jinak, atd, atd. Myslím, že na pochopení stačilo ne? :o) ooo)

ElNino17

ElNino17 (hodnotenie, recenzie)

Mě by zajímalo, kteří chytrácí jsou zaměstnaní a placení za překlad filmu do češtiny?! Proč se jako do psí prd*le film, kterej v dalších 289321 jazycích má prostě název RUN přeložil jako V zajetí??? To mi hlava nebere

na príspevok reagoval NewScream

Reklama

Reklama