Reklama

Reklama

VOD (1)

Dejové línie seriálu WandaVision vyústia do finále a tak sa rozhodne o osude všetkých protagonistov. (Disney+)

Recenzie (57)

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Navazujeme přesně tam co minule. Nastává ale brutální nelogický bordel. Vyhalucinovaný Vision (červený) bojuje s restaurovaným Visionem (bílý)? Co to je pořad za hovadinu? Pak přichází ten novinka, která mi doslova zvedla žaludek. Scénář začal tvrdit, že výběr herce QuickSilvera nemá nic společného s postavou v X-menech…? Opravdu lze zastřelit halucinaci? Kam zmizel Vision bílý? A bublina, která drží čarodějnici na uzdě je po vypnutí “konstruktu pro halucinace” kde? A to nejzásadnější… KDE SE TAM AGATA VŮBEC VZALA!? ()

Dolby.130 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak je to tu veľkolepé finále WandaVision. Trošičku viac som očakával od toho všetkého ale aj tak som spokojný s finále. Z Wandy sa oficiálne stala Skarlet Witch čo ma potešilo. Teším sa ako sa to s Wandou teraz vyvinie teraz a čo znamenalo varovanie Agathy. Tak veľmi som dúfal, že sa tam objaví Dr. Strange až sa tam neobjavil. Nevadí aspoň, že sa Wanda objaví In the Multiverse of Madness. To že sa tam objavil Darkhold ma prekvapilo aj potešilo. Od AoS sa o ňom nehovorilo a teraz ho má Wanda a začína sa učiť nové kúzla, triky a asi sa aj snaží priviesť svoju rodinu späť. To čo sa stalo s bielym Visionom je na teraz záhada tak snáď sa to ďalej vysvetlí a rodina Wandy sa komplet vráti. Bola by škoda keby sa tam už neukázali v MCU mali potenciál a obľúbil som ich. Dve podtitulkové scény potešili. Ale dám plný počet, zaslúži si to. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Finále prinieslo presne to, čo muselo priniesť. Odklon od počiatočnej atmosféry je už skoro fuč a ide sa v klasických marvelovských šľapajách, takže vidíme kopec svetiel a lúčov, ktoré na seba postavy vysielajú a snažia sa zabiť, aj keď je to nemožné. Každopádne vzhľadom na predchádzajúci priebeh a seriálové rozprávanie, kedy si k postavám vytvárame hlbší vzťah, to pôsobí menej genericky než v blockbusteroch a dokonca aj vizuálne zaujímavejšie. ()

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ja vám neviem, celkom som z finále sklamaný, ale menšie hodnotenie ako štyri hviezdičky nedokážem dať. White Vision o ničom, Darcy mala príliš málo priestoru, "dolapenie" Haywarda uponáhľané a po celý čas som mal pocit, že príde niečo veľkolepé, z čoho nám padne sánka. Nič také ale neprišlo. Kostým Scarlet Witch je úžasný. Po Jarvisovi z Endgame, tu máme ďalšie prepojenie vedľajších seriálov s hlavnou dejovou linkou v MCU, a to je kniha Darkhold, ktorá bola v Agents of S.H.I.E.L.D. a v Runaways. ()

HERGImanCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hezké zakončení, od kterého jsem ale v určitých bodech možná čekal něco jiného. Poslední epizoda WandaVision je něco neskutečně emotivního. To je na ní úžasné. Co mě trochu mrzí je, že epizoda vybízí k tomu, že přijde nějaké pokračování. Kvůli tomu pak celé emotivní vyvrcholení nepůsobí tak uzavřeně, což ho trochu sráží. Jinak jsem ale se zakončením vcelku spokojen a doufám, že ostatní seriály, které Marvel plánuje, budou alespoň na podobné úrovni, jako byl seriál WandaVision. ()

Zaujímavosti (8)

  • Na konci jsou 2 potitulkové scény. (jajo161)
  • Když Agatha (Kathryn Hahn) čte stránku o Scarlet Witch v Darkholdu, tak si na druhé straně můžeme všimnout zmínky o multiversu. (Kubaaa97)
  • Filozofická rozprava mezi Visionem (Paul Bettany) a novým Visionem ohledně Théseovy lodi je přímým odkazem na 6. sešit „Avengers Vol. 1“. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama