Reklama

Reklama

Sprítomnení - Season 1 (2019) (séria)


Epizoda 3 (S01E03)

(epizóda)
Nórsko, 2019, 45 min

Obsahy(1)

Forenzné dôkazy poukazujú na komunitu ľudí zo súčasnosti, ktorí majú pocit, že sa narodili v nesprávnom čase. (SkyShowtime)

Recenzie (8)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vtipneho bolo tentokrat menej. Rodinna riesitelka sporov a i vystrel vsak usmevne boli. Pozornost sa vsak upriamuje na "spritomneleho", ktory vo svojej dobe bol NIEKTO. Typek, ktory vyzeral byt na vyssom zaporackom poste, bol v zavere z rovnice vyluceny a tak mozno predpokladat, ze chapadla vedu asi o dost vyssie (vzhladom na pouzitu technicku vymozenost). Komunita odmietajuca elektricke vydobytky sucasnosti zrejme v cudnych satach skryva utlu agentku, hackerku a bojovnicku v jednom. Som zvedavy, co je zac. Tento diel mi uz prisiel trochu chaoticky. Snad to v dalsom dieli dostane hodnoverny pribeh. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo od tvůrců seriálu nečestné a nesportovní! Sotva jsem je vychválil za výborný humor, pěkně příběh vyostřili a vtipné záležitosti se rázem dostaly do pozadí. Pořád jsem se sice měl čemu zasmát, přesto děj citelně zvážněl a já si myslím, že je to docela škoda. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od amerických seriálů je výprava chudá. Je výborně je vypracovaný scénář a jsou zde dobré herecké výkony sympatických postav. Má to také takovou naturalistickou estetikou dekadence a naturalistické tělesnosti|. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ústredná dejová linka v tomto dieli trochu ustúpila jednej z tých vedľajších, pričom opätovné spoznávanie minulosti troch kedysi blízkych postáv po strate pamäti sa uchádza o post paralelnej hlavnej dejovej línie. Ale určite sa nedá povedať, že vyšetrovanie stagnuje, práve naopak, stopy sú žhavé a záver prekvapivý. Nechýba ani humor, klaňanie sa vojenskému vodcovi spred tisíc rokov na WC pri sušení suši je tak absurdne vtipné, ako sa to číta. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • V epizodě je možné několikrát vidět auto značky Škoda. (Cheeter)

Reklama

Reklama