Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

S Lennyho zdravím to jde od desíti k pěti, takže parta na chvíli zapomene na všechny sváry a dává dohromady peníze na léčbu. Na obzoru se ale rýsují další nebezpečí. (Netflix)

Recenzie (6)

dubinak 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V 3. sérii, je pravda, že na rozdíl od druhé série už kvalita jednotlivých dílů častěji hapruje a není to tím pádem taková plynulá a spanilá jízda. Nicméně, pořád velice slušný celkový dojem a vesměs bez výtek, možná jen to občasné přitažení za vlasy ve scénáři (Nizozemci, notebook ve vězení). Opouštím to ale s nadšením ne tak obrovským jako předchozí řadu a myslím, že s tím jak to skončilo už bych asi pokračování nepotřebovala a v nejlepším přestat. Tři a půl. ()

tehol 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

ja vidim stale stoupajici tendenci a to jsem po 2. skvělé řadě uz opravdu necekal. jsem trochu prekvapeny z rozporuplnych reakci natuto serii, ja v podstate nevidim nic, co by slo kritizovat, možna (spoiler) borec s prostrelenou nohou a docela nelogický twist s tim, že nizozemci o vsem vedeli (proc je teda rovnou nestrelili a sli tam az potom..) - ten si vysvetluju, precejenom mensim rozpoctem a stopazi. no a uprimne me to vubec nevadilo, protoze diky nemu prisly epicky zabavne posledni dve epizody, dan je cim dal vtipnejsi, moritz vetsi zmrd/genialni antihrdina, lenny je lenny a odstrizeni kiry ze serialu na par dilu, taky pomohlo. a asi vubec poprve me v serialu bavila postava Lisy. ps. a lidi ctete, protoze jinak muzete doapdnout jako uzivatel Trevor a totalne nepochopit pointu sdelovanou dílem. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nakoľko je seriál vytvorený pod taktovkou Netflixu v tretej sérii sa pochopiteľne spomenie feminizmus, šikanovanie a pozitívny rasizmus. Dozvieme sa prečo teenageri a maturanti nemajú radi povinné čítanie (konkrétne Faust) a prečo by malo byť povinným čítaním napríklad Hery Posera a kameň debilov (všetko je to otázka zrelosti a mentálnej vyspelosti a generácia ypsilon určite nie je mentálne vyzretá tak ako generácie predtým aby pochopili knihy ako Ulysses alebo aby ich oslovil Hemingway, pravda nájdu sa aj výnimky). A dozvieme sa ako strašne ťažké je dostať sa na štúdium žurnalistiky (ak si človek pozrie článok na Refresheri či Startitup, teda tie najkvalitnejšie slovenské stránky so spravodajstvom pre generáciu ypsilon nad obsahom článkov, občas aj so šiestimi vetami žasne, rovnako ako nad ich kvalitou ako takou). V úvodných troch epizódach seriálu sa takmer vôbec neobjavuje Dan, ktorý celej tejto sérii dodáva aspoň aký taký humor, vzťah Moritz a Lenny to z biedy nevytrhne a iba záverečná epizóda dokáže osloviť aj náročnejšieho diváka. Asi najlepšími momentmi bol twunk a nápis Stranger drinks, najúbohejšia bola influencerka a všetky akože vtipné poznámky o Netflixe. Presne preto aká vyspelá je generácia ypsilon zarába ťažké peniaze na aplikáciach a predaji na internete a nechodí vyberať vstupné na kúpaliska či zbierať uhorky do Nemecka (plač od smiechu). ()

Karlosisgeek 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál je furt dobrý ale musím říct že je to o hodně horší než 1 a 2 řada... První 3 epizody byly hrůza, ale 4,5 a 6 díl se celkem povedli. Hodně to teda zachránila zápletka s Holanďama, ale musím říct že Lisa wtf? Ta postava se tu absolutně změnila a začala mě extrémně štvát a i dokonce můj oblíbenec Dan se zhoršil. No uvidíme jestli bude 4 řada, když bude snad nebude horší než tahle. ()

TETŘEF 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hořký konec jako když se extáze rozpouští na jazyku. Třetí sezona měla vyšponované výzvy a bohužel v mých očích před nimi kapitulovala. Vztahy se neustále přeskládávají, nové postavy přicházejí na rychlo a neurčito a základní drama se nějak vytratilo. Všeho je tak nějak víc, ale výsledný trip už není jízda, ale divné ráno po fakt dobré party. V jednu chvíli to vypadá tak beznadějně, že je jisté, že se všichni s konceptem loučí, tak snad 4. sezona nikoho nenapadne. ()

Zaujímavosti (1)

  • Název epizody odkazuje na název písně „Everybody Gets a Second Chance “ od skupiny Mike + The Mechanics. (Modular)

Reklama

Reklama