Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Deet se vydává na výpravu, Ogra se probouzí po dlouhé cestě, Rian uprchne z hradu a Brea pátrá po významu tajemného symbolu. (Netflix)

Recenzie (6)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vizuálna stránka neprestáva udivovať ani v druhej časti a asi to tak bude až do konca. Paralelné dejové línie sa naplno rozbiehajú a vy/my tak máte/máme možnosť si vybrať, ktorá vás najviac baví. Keďže osobne mám vo fantasy rád "prechádzky v prírode", tak je to jasné. Avšak každá má svoje kúzlo, koho by trebárs nezaujímal tajomný symbol a jeho zmysel a začína aj pátranie po synovi, takže vo finále sa môžeme tešiť aj na silné emócie. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rian na úteku. Brea čelí trestu a Deet vo svete tam hore spoznáva prvých priateľov aj prvé nebezpečenstvá. Popri tom Skeksisovia prichádzajú s ďalšími podvodmi, klamstvami a plánovaním. Pokračovanie Temného kryštálu je aj v tomto prípade hutné, plné filozofie a paralel k súčasnému svetu. Detského hrdinu to má celkom v paži a o to viacej sa sústreďuje na diváka dospelého. Nemu stačí len prijať bábkovú animáciu. Tá je totiž aj napriek nepopulárnosti u širokého publika v tomto prípade perfektná. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aughra sa vracia z dlhej cesty vesmírom a je sklamaná zo situácie na planéte Thra. Deet plní svoju úlohu, Rian sa vkradne do hradu a ukradne esenciu zatiaľ čo Brea pokračuje v pátraní po význame starého symbolu...Vizuálne pekné, náročnejšie na vnímanie a definitívne nič, čo by bavilo deti. ()

Reklama

Reklama