Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V domácnosti Simpsonových dochází k velkým změnám: Homera vyhodí z jaderné elektrárny a najde si novou práci. Jako řidič ambulance může využívat noční směny, aby tak umožnil Marge realizovat její momentální zájem číslo jedna: napsat román. Ovšem ne každý dobrý skutek se nám v dobrém vrátí. (Česká televize)

Recenzie (8)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z pätnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Diatribe of a Mad Housewife" (Tiráda americkej ženy v domácnosti). Homer Simpson je prepustený zo springfieldskej atómovej elektrárne. Dlho neváha a impulzívne si kúpi starú, vyradenú, ojazdenú sanitku. Začne podnikať v oblasti poskytovania rýchlej zdravotnej pomoci. Jeho manželka Marge Simpsonová v sebe objaví literárne nadanie. Podujme sa napísať historický, milostný, romantický román. Stane sa z neho mainstreamový bestseller. Keď si jeho oficiálne, verejné vydanie prečíta Homer, tak ho to hodne šokuje a poriadne rozruší. ***** ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I'll have to read Marge's book. And I swore never to read again after 'To Kill a Mockingbird' gave me no useful advice on killing mockingbirds. It did teach me not to judge a man based on the color of his skin, but what good does that do me?" ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prepojenie historickej fikčnej časti so súčasnosťou je geniálne, len je trochu škoda, že tvorcovia viac nevyužili líniu s Homerom ako novým saniťákom s parádnou sanitkou. Čakal som nejakú paródiu, napríklad na Ambulanciu alebo Počítanie mŕtvych. Každopádne vďaka ústrednému nápadu epizóda parádne šľape od začiatku do konca a Homerova jazda v úvode do práce je úplne top. Rovnako ako Nelsonove kradnutie rohožky. ()

Zaujímavosti (6)

  • Na konci epizody je zmíněn John Fitzgerald Kennedy, 35. prezident Spojených států vládnoucí mezi lety 1961–1963, na kterého byl v roce 1963 spáchán atentát. (Duoscop)
  • Román „Bílá velryba“, na který Marge odkáže při sledování obrazu, napsal Herman Melville. (Duoscop)

Reklama

Reklama