Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer konečně vymyslí netradiční dárek pro Barta. Speciální vysílačku... K dramatickému zvratu dojde, když Bart umístí reproduktor do staré studně a „vysílá" jako nebohý hodný chlapeček, který tam spadnul. Celý Springfield chlapce dojatě zachraňuje. Ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu... V této epizodě se pro změnu objeví známý zpěvák STING. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (11)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

zrejme jedna z najlegendárnejších epizód vôbec. Bart má narodeniny a užíva si, čo sa dá. Pritom si ani nevšimne, že Homer mu kúpil darček, ktorý začne používať vskutku vynaliezavým spôsobom. Ešte predtým ako mu spadne do studne nás ale čaká zopár dokonalých fórov, ako keď ako Boh vyzýva Flandersove deti, aby pred ich dom priniesli všetky sušienky. Dieťa v studni je ale iné kafe a rozosmúti aj ikony typu Stinga. Ešteže ho kedysi Krusty vyhodil, inak by asi dodnes hral druhé husle v jeho show... ()

Maysha 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Můžeme ho zmrazit tekutým dusíkem a nechat záchranu na příštích generacích!" "Ten Tim je úplnej hrdina, spadl do studny...a nemůže ven. - Co je na tom hrdinskýho? - Tys tam nespadla, tak mlč!" "Chtěl jsem si tu nohu ukousnout, ale ponožka byla moc tvrdá." "Hele, že tam na tebe vlítnu! - Tak polez, bandasko!" "My za to nemůžeme, nechtěli jsme ho, byla to nehoda." ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trinásta epizóda z tretej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Radio Bart" (Radio Bart). Homer Simpson daruje na narodeniny svojmu synovi Bartovi originálny darček. Dá mu vysielačku, ktorá sa dokáže pripojiť na rádio a imitovať živé vysielanie. Bart sa z recesie začne vydávať za Timmyho O´Toolea, chlapca ktorý spadol do hlbokej vyschnutej studne. To prebudí súcit v každom občanovi Springfieldu, Bartovi sa to však čoskoro šeredne vypomstí. ***** ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (34)

  • Táto epizóda paroduje rôzne charitatívne single. Pieseň „We're Sending Our Love Down the Well“ je vtipnou narážkou na niekoľko charitatívnych piesní z 80. rokov, vrátane „Do They Know It's Christmas?“ a „We Are the World“. Sting, ktorý sa objavuje ako hosť v tejto epizóde, bol jedným z umelcov, ktorí sa podieľali na prvej menovanej piesni. (Pat.Ko)
  • Sting v čase nahrávania epizódy býval v New Yorku, takže Jon Vitti tam letel, aby s ním nahrával jeho repliky. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama