Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Být tátou je dřina. Homer má pro změnu obavy, že ztrácí lásku a respekt Barta. Dokonce navštěvuje kurs v Národním institutu otcovství a pomáhá Bartovi v přípravě na závody motokár... (Česká televize)

Recenzie (11)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Motoristické preteky nie sú síce úžasná dejová línia, ale čo tam toho, keď je to opäť plné perfektných hlášok. No a verte neverte, ale prvý a posledný krát uvidíte Margeine sestry ako sexy kočky. Bohvie, prečo už s podobnými účesmi nikdy nevystupovali, možno by neostali na ocot. Homer nebol nikdy zrovna ukážkový otec a div sa svete sa to potvrdí aj v teste. Ale malá exkurzia do inštitútu otcovstva a vševedúca kniha Billa Cosbyho všetko zmenia. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda z tretej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Saturdays of Thunder" (Hromská sobota). Homer Simpson sa obáva toho, že sa vzťah s jeho synom Bartom ocitne na bode mrazu. Preto sa rozhodne, že mu pomôže s konštrukciou motokáry s ktorou sa Bart prihlási do sprigfieldských pretekov. Ich sľubne sa rozbiehajúci rodinný team naruší Bartov spolužiak Martin Prince. ***** ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (23)

  • Selma číta článok v časopise People o seriáli Happy Days (od r. 1974) a postave Fonzovi. (Pat.Ko)
  • Inšpirácia pre tento diel vzišla z vety v epizóde Itchy & Scratchy & Marge (1990), v ktorej Marge zakáže Bartovi a Lise sledovať ich obľúbený kreslený seriál a Bart hovorí: "Pôjdem si radšej postaviť pretekárske auto na mydlových kolesách." (Pat.Ko)
  • Toto je prvý diel, v ktorom sa používa kompletná verzia úvodnej piesne Alfa Clausena počas úvodnej sekvencie. (Diel Stark Raving Dad použil najskôr skrátenú verziu Clausenovho aranžmá, zatiaľ čo plná verzia úvodu bola naposledy použitá v dieli When Flanders Failed, ktorý mal aranžmán od Dannyho Elfmana). Aj keď táto verzia bola prvýkrát použitá pre tento diel v zahraničných trhoch, používa sa aj vo všetkých vydaniach DVD tretej série. Taktiež je to prvý diel, v ktorom sa používa Clausenova úvodná pieseň aj pre záverečné titulky. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama