Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hospodský Vočko ukradne Homerovi recept na ohnivý nápoj. Hospoda prosperuje, Homer má vztek, ale nakonec se kamarádi smíří. Pozor – mezi spoustou nových klientů rozhodně nepřehlédnete ani proslulou kapelu AEROSMITH!!! A počkejte si i na píseň pod závěrečnými titulky. (Česká televize)

Recenzie (13)

Petr.Kocfeld 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bart dostane pusu od jedné z holek,které jsou v pokoji u Lisy a tam si různě povídají a tak trochu Barta pomlouvají.Bart před nimi utíká do svého pokoje a ony mu dveře vyšroubují a později Bart utíká před nimi z okna.V kuchyni dostane od jedné z nich polibek,který mu jedna z dívek vnutí.Lisa s ostatními dívkami v jejím pokoji hrají hry a například věští,kdo bude jejím manželem a jaké bude mít povolání.Dávám 6/10 hodnocení.Homer je v hospodě.Barman Vočko nemá tam žádného zákazníka a Homer si vzpomene,že kdysi koukal s Marge sestrami na jisté video a poté se nudil a namíchal si jistý drink a ten drink obsahoval například sirup proti kašli a pivo Duff mu sestry od Marge vypili a náhodou mu spadne kousek cigarety od jedné sestry Marge do toho drinku a zapálí se a je z toho alkoholový drink,který má později název "ohnivé Vočko".Nápad mu tedy ukradne barman "Vočko".Barman předtím utratí horentní finanční částku za automat na "lásku" takzvaný "láskomat".Kvůli tomu nemá poté peníze na pivo.Díky Homerovi a jeho nápadu na drink Vočko později zbohatne.Maggie a Marge se v tomto díle až tak moc neukazují a Homer,který je alkoholik kouká na začátku tohoto příběhu na TV,kde různé celebrity ze Springfieldu toto město "proslavují".Homer jde do hospody proto,že se doma nudí a taky proto,že později uvidí mimino Maggie,které je ušmudlané a to díky lumpárně. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z tretej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Flaming Moe´s" (U ohnivého Očka). Homer Simpson prezradí barmanovi Moe Szyslakovi tajný recept na dokonalý drink, ktorý sám raz náhodou namiešal. Moe Szyslak to využije pre rozvoj svojej reštaurácie a prehlási sa za autora úžastného Ohnivého Očka. Homer to vníma ako ukrutnú zradu a potupu. Preto verejne odhalí tajomstvo tohto obľúbeného alkoholického nápoja. ***** ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

U mňa tentokrát skôr za štyri. Niežeby tu nebolo dostatočné množstvo parádnych hlášok, ale celé sa to odohráva tak rýchlo a zrejme v tak dlhom časovom úseku, že som bol z toho magor. Očko sa najskôr zachová ako veľká sviňa a nakoniec ako najlepší kamarát na svete, ale nebol by to Homer, aby to jemu a sebe celé nepokazil. Nuž čo, podstatné že, že ani Flaming Homer, ani Flaming Moe nemôžu byť tak chutné ako starý dobrý Duff. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (34)

  • Catherine O'Hara pôvodne súhlasila dabovať postavu Collette, servírky, a v štúdiu natočila jej časť. Podľa Mikea Reissa "niečo na nej nefungovalo správne. Hlas sa neosvedčil pre naše účely." Jo Ann Harris, pravidelná dabérka v seriáli, nahrávala dočasnú stopu použitím dojmu postavy Diane Chambers zo seriálu Na zdravie (od r. 1982), ktorú hrá Shelley Long. Producenti si mysleli, že táto stopa lepšie zapadá do role a použili ju namiesto O'Hary, aj keď je O'Hara stále uvedená v závere epizódy. (Pat.Ko)
  • Sam Simon predtým mal na starosti scenáre pre seriál Na zdravie (od r. 1982) a prispel väčšinou dialógov pre postavu Collette, keďže bol zvyknutý písať dialógy pre postavu Diane. (Pat.Ko)
  • Flaming Homer/Flaming Moe je pozoruhodne podobný vášnivému koktailu podávanému na Mameinej párty, nazývanému Flaming Mame z filmu Auntie Mame (1958). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama