Reklama

Reklama

Epizódy(14)

Každý ho pozná. Obyčajný nenápadný chlapík stredného veku zo strednej triedy. Jeho priatelia a rodina takmer neexistujú a každý vzťah, ktorý nadviaže, sa skončí katastrofou. Nemá rád ľudí, má rád len sám seba a možno aj svojho plyšového medvedíka. Večný smoliar, ktorý zažíva úplne obyčajné veci. Má však originálny a vtipný prístup k riešeniu problémov. Neustále musí bojovať s realitou života, jeho súboje sa však končia víťazoslávne, lebo je vytrvalý a vynaliezavý. Možno aj preto ho všetci milujú. To je pán Bean. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa GILLWANDER k tomuto seriálu (4)

Mr. Bean (1990) 

Rowan Atkinson v celoživotnej úlohe bláznivého komika, ktorý sa vďaka nej stal nesmrteľný. Mr. Bean je pre mňa veľká osobnosť, človek, ktorý dokázal zo seba vydať maximum. Jeho grimasy, postoje, proste všetko na ňom obdivujem/milujem. Neverím, že niekto niekedy dokáže to čo on. Je nenahraditeľný, nenapodobiteľný - je to legenda., ktorá dokázala mnoho ľudí pobaviť až k slzám. Pri jeho hereckých výkonoch som neraz musel zadržovať smiech. A vopred to bolo márne. Nejde sa nezasmiať na ňom. Nejde si ho nevšimnúť. Nejde si jeho časť nepozrieť do konca. Nejde na neho zabudnúť. Mr. Bean je jedným slovom - legenda. Pre mňa jeden z najlepších seriálov, ktoré som kedy mal možnosť vidieť. 100% ()

Starosti s Mr. Beanom (1991) (E05) 

Tak som sa opäť pobavil na plné obrátky. Najviac som sa určite pobavil pri scénke, keď Bean navštívil zubára. Ako vždy si musel sám poradiť. 100% ()

Pán Bean cestuje (1991) (E06) 

Bezchybný komik Mr. Bean opäť nenechal nič na náhode a publikum sa mohlo smiechmi zase roztrhnúť..100% ()

Veselé Vianoce, Mr. Bean (1992) (E07) 

Rozhodne najlepší diel. Najmä koniec, kde svojej "družke " dá milý darček na Vianoce. 100% ()

Reklama

Reklama