Reklama

Reklama

Epizódy(14)

Každý ho pozná. Obyčajný nenápadný chlapík stredného veku zo strednej triedy. Jeho priatelia a rodina takmer neexistujú a každý vzťah, ktorý nadviaže, sa skončí katastrofou. Nemá rád ľudí, má rád len sám seba a možno aj svojho plyšového medvedíka. Večný smoliar, ktorý zažíva úplne obyčajné veci. Má však originálny a vtipný prístup k riešeniu problémov. Neustále musí bojovať s realitou života, jeho súboje sa však končia víťazoslávne, lebo je vytrvalý a vynaliezavý. Možno aj preto ho všetci milujú. To je pán Bean. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa nascendi k tomuto seriálu (2)

Mr. Bean (1990) 

Pamätám si, ako pred jedným Silvestrom riaditeľ Novy s radosťou oznamoval, že zakúpili scénky nového a výborného anglického komika s takým smiešnym menom. Po ich uvedení už nebolo čo riešiť. Bolo jasné, že sa zrodila nová veľká hviezda. Očakávanie premiéry ďalšej zo 14 grotesiek bolo rozvinutím Einsteinovej teórie v tom, že čas sa pri čakaní na Mr. Beana predlžuje. Pre mňa, ako milovníka starých nemých grotesiek, bolo každé stretnutie s Mr. Beanom veľkým sviatkom. Vrátane skečov uvádzaných pod názvom Rowan Atkinson live. Preto som ako ozajstnú katastrofu pociťoval jeho celovečerné filmy. Nuž čo? ()

Pán Bean cestuje (1991) (E06) 

Považujem za zbytočné samostatne hodnotiť a vyzdvihovať konkrétne epizódy z tejto mimoriadne podarenej polhodinky s Mr. Beanom. Potešilo ma, že nikto z dvadsiatky mojich obľúbených užívateľov nedal menej ako päť hviezdičiek. To sa nepodarilo Shawshanku, ani Kmotrovi a ktovie, či ešte nejakému filmu vôbec. ()

Reklama

Reklama