Reklama

Reklama

Epizódy(14)

Každý ho pozná. Obyčajný nenápadný chlapík stredného veku zo strednej triedy. Jeho priatelia a rodina takmer neexistujú a každý vzťah, ktorý nadviaže, sa skončí katastrofou. Nemá rád ľudí, má rád len sám seba a možno aj svojho plyšového medvedíka. Večný smoliar, ktorý zažíva úplne obyčajné veci. Má však originálny a vtipný prístup k riešeniu problémov. Neustále musí bojovať s realitou života, jeho súboje sa však končia víťazoslávne, lebo je vytrvalý a vynaliezavý. Možno aj preto ho všetci milujú. To je pán Bean. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa Xavi6 k tomuto seriálu (2)

Mr. Bean (1990) 

Tohle opravdu ani nelze komentovat. Zbrusu dokonalý seriál, zbrusu dokonalý Rowan Atkinson, prostě paráda. Neustále jsem si jeho díly nahrával a pouštěl si je, když jel v televizi, díval jsem se. Tohle se prostě nikdy neomrzí a nikdy to nepřestane bavit. Někdy až žasnu nad tím, kam až Bean chodí za hranice dementnosti, ale hold, když mě to baví, tak to neřeším. Toto je asi jediný seriál, který bude bavit všechny generace, protože každá generace s ním vyrůstala. ()

Veselé Vianoce, Mr. Bean (1992) (E07) 

Vždy se na to rád dívám a viděl jsem to asi tisíckrát! Kdyby to šlo tak dám snad 7 hvězdiček, protože 5 opravdu nestačí. Té srandy co se za půl hodiny stihlo, to snad nikde ani snad nebylo a ani podle mě nebude. Paráda!!! ()

Reklama

Reklama