Reklama

Reklama

Made in China

Trailer 2

Obsahy(1)

Francúzska komédia o návrate ku koreňom, inšpirovaná úspešným filmom Čo sme komu urobili? ... Francois, mladý fotograf čínskeho pôvodu, nevkročil do parížskej čínskej štvrte už desať rokov - od konfliktu so svojim otcom Mengom, s ktorým sa už rovnako dlho nerozpráva. Dlho odmietal akékoľvek otázky o svojom pôvode a dokonca predstieral, že bol adoptovaný. Jedného dňa však zistí, že sa sám stane otcom. Nastal čas vrátiť sa ku koreňom, nebude to však jednoduché... (RTVS)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (6)

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

S komediou to nema takmer nic spolocne,co je samozrejme skoda,kedze ide o francuzsku produkciu,no a ako bezny film by som ho hodnotil asi ako priemer,nie je to doslovne ani zle,ale ani z toho clovek nepadne na zadok...:-) ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Frantíci chceli upozorniť, že okrem zberačov majú už celkom solídny problém aj so šikmými. Spravili to ale veľmi sofistikovane, s pekným obsadeným, srdcervúcim príbehom a v pozadí s klasickým humorom. Žiaľ, nestrhlo ma to a čo je ešte horšie, po prvých minútach som pochopil, že toto si moju pozornosť nezaslúži. ODPAD! ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Komédia, pardon, teda pokus o komédiu, ktorý sa nám snaží vštiepiť do hlavy, že keď sa Číňan dokonale naučí francúzsky, tak je to Francúz. Alebo keď sa narodí Arab v Paríži, tak to už nie je Arab, ale Frantík ako píla. Nemám nič proti, len som sa zamyslel nad jedným. Platí to aj naopak? Ak sa plynule naučím mandarínsku čínštinu a prídem do Pekingu, budú ma Číňania považovať za svojho, teda za čistého kung pao virtuóza, ktorý, ako je to v ich prípade, nenávidí Japoncov? Alebo keď sa naučím arabsky sťaby vyspievaný muezín a prídem do Saudskej Arábie, zapadnem do miestnej komunity obrábačov tiav bez toho, aby ma považovali za neveriaceho psa? Obávam sa, že to riskovať radšej nebudem. ()

supg 

všetky recenzie používateľa

Film, kde jsem po celou dobu čekal, nějaký hluboký konec, čekal jsem proč se otec cinana Francoa choval jako idiot a stále odmítal svého syna, který se vrátil po letech zpět k rodině.. toto vše mi na konci chybělo, na místo toho byl klasický Made in USA happy end. Film v mých očích postrádal hlubší smysl, kdyby tam bylo aspoň trochu francouzského humoru, dal bych za 3, ale takto nuda.. ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama