Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Hviezdy kultového seriálu Beverly Hills 90210 z 90. rokov minulého storočia (1900-2000) - Tori Spellingová, Jennie Garthová, Shannen Dohertyová, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green a Gabrielle Carterisová - sa stretnú v metropole zábavy Los Angeles, aby spolupracovali na oživení ich spoločného diela po dvadsiatich rokoch. Herci si však rýchlo uvedomia, že ich spoločné stretnutie po rokoch je oveľa zaujímavejšie než vymýšľanie príbehu novej série vzkrieseného seriálu. Čo sa stane, keď sa po rokoch znova stretnú prvé lásky, starí priatelia, úhlavní nepriatelia a oživia sa dávne vzťahy a romániky? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa vydumnica k tomuto seriálu (6)

Beverly Hills 90210 (2019) 

Rada som staru znamu particku videla opat pokope hoci uz bez Luka Perryho, mile prekvapenie takyto comeback. Ale ruku na srdce, o com to vlastne bolo? :-) Funguje to len ako taky bonus pre milovnikov povodneho serialu, samo o sebe asi tazko...60% za snahu, napad, originalnu myslienku hrat sameho seba, ale predsa vo fiktivnom a nie realnom svete...a najma za taku pokoru urobit si zo seba srandu a nebrat sa az tak vazne. ()

The Reunion (2019) (E01) 

No sranda. Cakala som nieco uplne ine. Myslim si, ze to malo zmysel vratit sa po takmer 20 rokoch aj ked namiesto postav su tam herci "v skutocnosti" takze nie Kelly a Donna ale Jennie a Tori. Mam trosku zmiesane pocity zatial a niekedy neviem, co je sranda a co je pravda. Nikdy by mi nenapadlo, ze Tori Spelling moze mat financne problemy...alebo si asi fakt robia srandu. Pacil sa mi ten zaver, ze venovane Lukovi Perrymu a jedna zaujimava myslienka v zmysle "musime sa vratit tam, kde sme boli, aby sme sa mohli posunut vpred". Je pravda, ze herci uz zostali zaskatulkovani a v nicom poriadnom nehrali. Je mile, ze sa nam takto pripomenuli a my si mozme zaspominat na casy, ked sme boli mladucki a sledovali osudy z BH 90210. Zatial davam za napad a snahu aspon tie 3*. ()

The Pitch (2019) (E02) 

Trosku sa to zacina rozbiehat, tak uvidime, co prinesu dalsie diely. Recenzie na serial su hrozne, ale az take zle to nie je... ()

The Photo Shoot (2019) (E03) 

Tento diel bol zatial najslabsi...davam slabe 2* a ani neviem o com to vlastne bolo, lebo by sa dalo povedat, ze o nicom. A ta Shannen tam este poriadne ani nehrala...Jason mi je rovnako nesympaticky ako jeho postava Brandon kedysi. Trosku som na pochybach, ci to budem sledovat dalej, ale asi som zvedava...A ta ich fotka z rokov 90tych bola fakt originalna! ()

Picture's Up (2019) (E05) 

Konecne mozem dat take lepsie 3*. Bolo to zabavne a vtipne, i ked mierne rozpacite :-). Je sranda pozorovat, ako si robia srandu sami zo seba... ()

The Long Wait (2019) (E06) 

Posledny diel mohol byt veru lepsi... ()

Súvisiace novinky

Návrat Beverly Hills provází potíže

Návrat Beverly Hills provází potíže

18.05.2019

Návrat kultovního seriálu Beverly Hills 90210 se ukazuje být stejně tak dramatický za kamerou, jako kdysi v devadesátých letech před ní. Podle serveru Variety opustil šestidílný seriál nově… (viac)

Reklama

Reklama