Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jenna Rinková (Christa B. Allenová) oslavuje v roku 1987 trináste narodeniny. Necíti sa práve šťastne - rodičia (Kathy Bakerová, Phil Reeves) ju dusia a spolužiaci v škole ju ignorujú. Narodeninová oslava sa takmer premení v katastrofu a Jenna si želá, aby čo najrýchlejšie dospela a mohla žiť podľa svojich predstáv. V skrini, kam sa zavrela pri hre, v ktorej ju spolužiačky strápnili, sa na ňu vysype čarovný prášok, čo jej daroval jediný kamarát Matt Flamhaff (Sean Marquette). A na druhý deň Jenna (Jennifer Garnerová) zistí, že sa píše rok 2004, má tridsať rokov, skvelú prácu a nádherný byt. Vrhne sa nadšene do nového života, v ktorom však predsa len ktosi chýba - Matt (Mark Ruffalo). Začne po ňom pátrať a ukáže sa, že Matt je zasnúbený a bude sa ženiť. A Jenna si zrazu zo všetkého najväčšmi želá, aby nebolo príliš neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (269)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Od tejto komédie sa moc čakať nedalo,lebo príbeh nie je vobec originálny.Sú tam vtipné momenty ale striedané stými trápnejšími.Aj keď film je predvidateľný,veľmi mu pomáha herecké obsadenie.J.Garner tie jej úškrny sú zábavné a M.Ruffalo tam mohol mat aj viac priestoru lebo na neho sa veľmi dobre pozeralo.A ešte škoda že tých zábavných častí je tam zúfalo málo. ()

Pecival 

všetky recenzie používateľa

Mno koukatelný to je, ale moc zabavné nikoliv. Hraní Jennifer se mi moc nepozdávalo, zdálo se mi že se pořád akorát různě pitvořila a na mě to moc sympaticky nepůsobilo. Ještě že to zachraňuje Mark Ruffalo, ten byl bezva o tom žádná. Nic překvapivého ani závratného, ale když není nic lepšího napráci... ()

Reklama

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Od doby co jsem začal sledovat a dosledoval seriál Alias je v mých očích Jennifer Garner o dost hezčí, spolehlivější a příjemnější herečkou než bývala. Přes Noc třicítkou je příjemná komedie, lehce uhozená, ale plynoucí z připravených kolejí např. hitu s Tomem Hanksem, Velký. Žádné překvapení se konat nebude a film pouze sází na klasické schéma, které vás bud potěší a nebo vám přijde nechutně nudné a zbytečné. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Máš chlpatú ruku.“ – „To mi ešte nikto nepovedal.“ Pekný film, za ktorý sa nikto zo zúčastnených nemusí hanbiť. Jennifer Garnerová („Alias“, DAREDEVIL) je rada, že je rada a Andy Serkis a Mark Ruffalo sú profesionáli, ktorí vdýchnu dušu aj takémuto klišé scenáru o „zámene tiel“ (len z poslednej doby menujme predsa len podstatne lepší STRELENÝ PIATOK/2003). Svižné tempo, pesničky, tance, herecké chémia, vtip, dojatie a troška poučenia o chybách, ktoré nás paradoxne posúvajú dopredu. ()

Spock 

všetky recenzie používateľa

Osvěžující komedie, která sice nesrší nějakou geniální originálností, ale přesto dokáže člověka dost pobavit, pokud je ovšem ochotný překousnout trošku té naivnosti některých momentů filmu. A ponaučení na závěr? a) Ve třiceti se můžu chovat jako malý a přesto budu mít úspěch b) Není všechno zlato co se třpytí. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (21)

  • Některé společné scény Jennifer Garner a Marka Ruffala byly improvizované. (Cheeker)
  • Jennifer Garner sa okrem iného na rolu vo filme pripravovala tak, že usporiadala hneď niekoľko pyžamových párty s 13-ročnými dievčatami. (martin1m2)

Reklama

Reklama