Reklama

Reklama

Nové Flipperove dobrodružstvá

(seriál)
  • Slovensko Delfín Flip (viac)
Rodinný / Dráma / Dobrodružný
USA / Austrália, (1995–2000), 64 h 32 min (Minutáž: 44 min)

Hrajú:

Whip Hubley, Anja Coleby, Gus Mercurio, Darrin Klimek, Tiffany Lamb, Jessica Alba, Craig Marriott, Laura Donaldson, Brian Wimmer, Elizabeth Lackey (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(88)

Obsahy(1)

Dobrodružný seriál sa odohráva sa v inštutúte Bal Harbor na Floride, kde sa vedci zaoberajú výskumom správania sa morských cicavcov, najmä delfínov. Ide o dobrodružnejšie a veľkorysejšie poňaté pokračovanie úspešného klasického televízneho seriálu a dvoch celovečerných filmov, ktorého najväčšou prednosťou je vtip a napätie, doplnené nádhernými zábermi delfínových kúskov a krásnej prírody. Chlapec a jeho maznáčik delfín to je spojenie, ktoré nikdy nemôže sklamať divákov, veď ktoré dieťa by nechcelo mať priateľa delfína? Pôvodný televízny seriál Flipper vznikal v rokoch 1964 - 1968 a dnes je už slávnou klasikou. Neskôr vznikli celovečerné filmy Delfín Flip (Flipper) a Nové dobrodružstvá delfína Flipa (Flipper´s New Adventure), v ktorých bol najlepším kamarádem Sandyho Rickse dvojmetrový delfín Skokan (Flipper). Na základe ich obrovského úspechu vznikol aj televízny revival ďalšia televízna séria Flipper v období 1995 - 2000. Pôvodný hrdina Bud Ricks sa tu premenoval na Keitha Ricksa a hrá ho BRIAN WIMMER a COLLEEN FLYNNOVÁ hrá Pam Blondellovú, výskumníčku a Keithovu spolupracovníčku. Obaja sa zaslúžili, že séria z prostredia vedeckého výskumu delfínov je zaujímavá a vtipná pre deti rovnako ako pre dospelých. Pam má dve deti Mikea (PAYTON HAAS) a Maya (JESSICA ALBAOVÁ). (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Jakubk

Jakubk (hodnotenie, recenzie)

Na tohle sem se byl nucen dívat, protože to ČT kdysi vysílala před seriálem STAR TREK: VOYAGER a toho sem si vždycky nemohl dočkat tak sem sledoval TV dobrou hodinu předem :)

HNUS

HNUS (hodnotenie, recenzie)

Co je??Flipper bol super.Vzdy sa mi pacil tzen hlavny zachranar,ci co to bol.

dadino

dadino (hodnotenie, recenzie)

Skutocne! Obrazky nepatria k tomuto serialu ! Vypadaju jak zo stareho povodneho Flipera

JK77

JK77 (hodnotenie, recenzie)

inak niektore fotky v galerii sa mi nezdaju ze patria k tomuto serialu

DruidKarel

DruidKarel (hodnotenie, recenzie)

Nebýt tam už tehdy krásné Jessicy Alba, nestál by tenhle hloupej seriál ani za povšimnutí. Už tehdy se její dmoucí se hrudník dokázal upozornit na to, že ať bude hrát kdekoli, bude ozdobou každého filmu... Je překrásná...

Reklama

Reklama