Reklama

Reklama

Flipper

(seriál)
  • Česko Můj přítel delfín (viac)
Dobrodružný / Rodinný
USA, (1964–1967), 35 h 9 min (Minutáž: 23–26 min)

Hrajú:

Brian Kelly, Luke Halpin, Tommy Norden, Flipper, Heather MacRae, Julie Sommars, Diana Douglas, Burt Reynolds, Christine Baranski, Richard O´Barry, James Best (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(88)

Obsahy(1)

Ranger Porter Ricks (Brian Kelly) je zodpovědný za živočišný a lidský život v Coral Key Park na Floridě. Příběhy se soustředí na jeho patnáctiletého syna Sandyho (Luke Halpin) a desetiletého Buda (Tommy Norden) a zejména na jeho mazlíčka delfína Flippera. (sator)

Recenzie (14)

whack 

všetky recenzie používateľa

Predstaviteľky Flippera po skončení natáčania ostali odkopnuté a zabudnuté. Niektoré boli predané do vodných cirkusov, kde zomreli, iné zomreli v delfináriách. Kathy, ktorá hrala Flippera najčastejšie, v smútku z nezáujmu spáchala samovraždu. Ako to môžem hodnotiť, keď sú tu takéto obrovské paradoxy? ()

Reklama

sator 

všetky recenzie používateľa

Kde že jsou léta malin nezralých.Tenhle seriál jsem měl moc rád i hlas pana Švarce který daboval hlavní mužskou postavu Ranger Porter Ricks (Brian Kelly) je zodpovědný za živočišný a lidský život v Coral Key Park na Floridě. Příběhy se soustředí na jeho patnáctiletého syna Sandyho (Luke Halpin) a desetiletého Buda (Tommy Norden) a zejména na svého mazlíčka delfína Flippera. ()

Zodd

všetky recenzie používateľa

Že by bylo hodnocení zabarvené kvůli osudu delfína mimo kameru? Hlavně když to srovnám s australským Skippym (ani ne tak průměr jako rozporuplnost právě v tomto případě) ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (13)

  • Brian Kelly (Porter Ricks) sa v čase nakrúcania seriálu rozvádzal so svojou prvou manželkou. (Raccoon.city)
  • Z celkových 88 epizod odvysílala Československá televize 26 výběrových (všechny se dochovaly), vybraných zřejmě ze všech 3 sérií a nekopírujících pořadí uvedení v americké televizi. V polovině 90. rozhodla dramaturgie České televize o nakoupení celého seriálu, tudíž i epizod dřív nenadabovaných, takže byl vyroben dabing nový ke všem 88 dílům. (sator)
  • Po skončení natáčania spoločenské delfíny trpeli nedostatkom záujmu a len apaticky plávali v zajatí v oceanáriu na Miami, kde väčšina z nich zomrela. Suzy predali do putovného cirkusu v Európe, kde krátko na to zomrela. (whack)

Reklama

Reklama