Reklama

Reklama

Rad nešťastných príhod

  • Česko Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Traja súrodenci Baudelairovci, Violet (Emily Browningová), Klaus (Liam Aiken) a bábätko Sunny (Kara a Shelby Hoffmanové) sa dozvedia, že pri požiari, ktorý zničil ich domov, zahynuli aj ich rodičia. A od tej chvíle ich čaká celý rad nepríjemných udalostí a príhod. Popri strate rodičov a cez sled tajomných okolností sa súrodenci Baudelairovi navzájom nájdu na ceste nádherných prekvapení a katastrofálnych neúspechov pri pátraní po domove. To všetko pod dohľadom nového poručníka – ľstivého a prefíkaného strýka, grófa Olafa (Jim Carrey), ktorý je ochotný urobiť čokoľvek, aby získal ich dedičstvo. A to naozaj čokoľvek. Ich druhou poručníčkou je teta Josephina (Meryl Streepová), ale tá im nepomôže, pretože sa bojí aj vlastného tieňa. Deti sa však môžu spoľahnúť na svoju prirodzenú dômyselnosť, vynaliezavosť a vtip a v neposlednom rade aj na neskrotné kúzla. Spoznajú, že kým držia spolu, tvoria neporaziteľnú  rodinu. A to je ich domov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina
01:46
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
02:04

Súvisiace novinky

Lemony Snicket se vrací

Lemony Snicket se vrací

05.09.2015

Populární fantasy Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod se bohužel nikdy nedočkala pokračování. Tržby nebyly tak velké, aby pro studio Paramount dávalo finančně smysl, fanoušci hraběte Olafa ale… (viac)

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (viac)

Zemeckis, Carrey a duch Vánoc

Zemeckis, Carrey a duch Vánoc

09.07.2007

Filmová veřejnost začíná být ze Zemeckisova Beowulfa pěkně nervózní. Digitálně animovaná adaptace staroanglické poémy, v níž podobně jako Tom Hanks v Polárním expresu ožijí díky technologii motion… (viac)

Reklama

Reklama