Reklama

Reklama

Svět je v budoucnosti téměř vyhuben smrtícím virem a zabijáckými roboty, které stvořili lidé. Vědec, který je za tyto události odpovědný, projde při vědeckém projektu časovou smyčkou, kterou se dostává do válkou zničené budoucnosti. Postupně si vše uvědomuje a zkouší tuto smrtící zkázu zastavit. (Chupacabre)

Recenzie (16)

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Dodnes som nejako nepobral tú zápletku, asi vážne nedáva zmysel. Že vedci vysielajú naspäť časom na prieskum po zuby ozbrojených robotov naprogramovaných zničiť všetko čo im príde pod kanón je proste hovadina, takisto ako úvodná reč o sterilizácii obyvateľstva v oblasti výskytu časových paradoxov. Nie úplne prehľadné zauzlovanie časovej kontinuity dodáva ale na druhej strane filmu istú atmosféru a deju dovoľuje ozvláštňujúce scifácke klikyháky, ako náhle miznutie ľudí v rámci čistenia paradoxu. Inak je to typické 90-kové béčko, kde drsňáci v postapo budúcnosti bojujú proti vraždiacim plechovkám trpiacim tzv. syndrómom Starwarsovského stormtroopera. Proste trafiť čokoľvek pre nich znamená vypáliť najprv tak sto rán niekam do riti. Našťastie je ten film plný efektných výbuchov a nenudí ani v neakčných scénach, takže sa dá pozrieť aj dnes ()

wray 

všetky recenzie používateľa

plastovi roboti, vybuchy ako kreslene animacie, herecke vykony hodne reklamy, a vyspela pocitacova technika v roku 2073 je zobrazena... no - je to lepsie ako ked sa na zobrazenie hitech pouzivali osciloskopy v starych ruskych filmoch. dej krasne jednoduchy, ze vobec nevadi ak mi ako divakovi 10, 20, 30 minut ujde, nechyba laska, dobro zvitazi nad zlom - Becko ako sa patri a mne to staci :) Dalsiu hviezdicku pridavam z nostalgie - preto som si ten film pozrel po dlhom case znova. Ked som mal asi 15, tak to slo na VTV, vela som si z toho nepamatal ale viem ze mi to prislo "namakane" scifi, a ze hlavny hrdina (ten co som si myslel ze je hlavny hrdina) bol mohutne vyzerajuci vojak s blond vlasmi a marinackym strihom. Proste namakane... ()

Reklama

t_gon 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý počin : „obšlehnout“ hlavní myšlenku a téma z Terminátora a děj podobně zasadit do blízké budoucnosti, kdy to s lidstvem nevypadá ani trochu dobře. To si totiž jednoho dne vědci trošičku „zablbli“ a poslali do minulosti konce 20. století po zuby ozbrojeného robota. Chyba ovšem byla na místě, když se z čista jasna na scéně objevili civilisti. Takže hlavní vědec projektu Sinclair cestuje časem pomoci civilistům, jenže během vytvořeného paradoxu se budou neustále posílat časem vražední roboti, kteří mají v merku vyhlazení lidstva. Sinclair se bude muset hodně zapotit, aby napravil svou chybu… Dnes jistě nezajímavý snímek, ale z nostalgie a vztahu k podobným filmům tehdejší doby si A.P.E.X i dnes šanci zaslouží a minimálně dobře pobaví. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Post apo, ktoré vsádza na množstvo explózií a lacné herecké výkony. Muselo byť potešením, sledovať tento snímok pred vyše 25timi rokmi v kinách, kedy ( naši ) diváci neboli až tak náročný a mohla to byť aj poprípade príjemná skúsenosť. Dnes niečo také už nezapôsobí, ale ukáže, že aj céčko niečo dokázalo. Vtedy. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Trochu prekombinovaná zápletka cestovania časom, ale inak celkom fajn sci-fíčko, ktoré kombinuje prvky budúcnosti, cestovanie časom, útočné robotické sondy (aj keď tí mali dobrú iba visáž, zbytok nie) s post-apokalyptickým svetom. Postavy sympatické, sem-tam hláškujúce a sexi čiernovláska Lisa Ann Russell. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama